» »

Paintball

Paintball

1
2
»

Unknown_001 ::

Hmmm, mal si bom temo sposodu, da ne bom z novo nasmetil.

Amm, mal me zanima, kak vi igrate v hosti tole reč. Jst sem zadnč šu probat s kolegi in morm rečt, da sem prav pozitivno presenečen. Akcija in use skp, ampak. Najhuje je bilo to, da sem imel zmeri to nesrečo, da se je na poti kugle zmeri najdla kaka blesava veja al pa neko gosto listje, ki je vse lepo prestregla;(, če sem bil pa na odprtem, je bil pa prec težki ogenj direkt name in se nisem mu kam umaknt izza zaščitne ovire. Kake taktike bi bilo še fajn sprobat, kot sam ležat pod grmom pa čakat al pa skakat med oviram pa letet ko norc iz ene točke v drugo.

RejZoR ::

Če si kdaj igral Unreal Tournament način Capture the flag samo z InstaGib puškami, to je povsem isto. One shot, one kill in prinest moraš zastavo iz ene strani ozemlja na drugo v svojo bazo.

Kar pa se tiče tega da so te takoj snel, logično da ne smeš bit na odprtem. Če te ne vidijo je najboljše, če te vidijo ampak imaš kritje je tud ok. Najbolje pa je, da jih s sotrpinom potegneš v zasedo.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Unknown_001 ::

Hmm, ni bil problem, da so me zadel, to je bla bol moja neprevidnost, če ne, če sem kj roko preveč iza ovire pomolil, ampak, najbol grozno je to, ko štirje nate strelajo, ti pa ne moreš nič narest in lahk sam čepiš pa se skrivaš za oviro, dok se ne zamotijo z nečim drugim (pa kok to poka, sploh, pol, ko še po lesu udar, ne moreš da verjameš). Mene zanima, kak sploh skoz hosto jt, al je bol se čist na tleh držat, al je bolje, če si čepe, ... glede capture the flag ti lahk povem da še nismo probal in da gremo večinoma team deathmatch.

V glavnem, ne vem, zdj, al se je bolš odzadi držat, al rint naprej sam problem je v tem, da je večina tistih v moji ekipi bila bolj dovzetna za stagniranje na isti poziciji, medtem, ko so drugi pridno se prerinili čez pol poligona v hosti.

RejZoR ::

Isto kot v igrah, ne smeš bit predvidljiv. Ker nasprotnik te bo hitro pogruntal...

Drugače pa tko kot v pravem boju, nikoli ne smeš stat pokonci, ker si tko največja tarča. Vedno se giblješ v čepečem položaju, tud kadar tečeš, si vedno mal nižje spuščen. Ko se ustaviš pa ali čepiš ali pa se uležeš, da se te težje vidi in težje zadane. Oz ko začnejo letet streli se uležeš, sploh če ne veš od kje točno leti.
Takisto glej koliko hrupa delaš in kdaj. Najbolje se je premikat kadar se drugi streljajo, kar bo prikrilo šumenje tvojega gibanja. Oz izbiraj podlago ki te bo najmanj izdajala.

Če pa tvoja ekipa ne sodeluje s tabo pa jih žrtvuj za zmago. Naj mislijo da ste vsi tam, ti pa pojdi okoli in jih preseneti.

Vedno glej da imaš zaklon in opcijo umika. Če tega nimaš si na slabem mestu. Mislim, če si kdaj igral kakšne taktične igre je to čist isto, samo da si dejansko tam in ne pred ekranom. Men je šlo zarad tazga predznanja iz iger kar dobro. Še celo feeling za merjenje sem imel dober, pa sploh ni nobenega merka, ker je tista posoda na vrhu...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Unknown_001 ::

Heh, feeling za merjenje je pa čist odvisen od teega, kok hitr si sposoben roko umirit. Vem, ker sem že prej kot snajpa zameri v airsoftu igral z mal starejšimi kolegi na vasi.
Glede špilov ti pa verjamem kar se taktike tiče, sam to mal v real life spravt, jst morm za oviro že skor sedet, ker sem načeloma kr visok. Sj mi ni šlo ne vem kaj slabo, sam hosta je tok zajebana ;((.

V galvnem, je vse skp kr smiselno, sam pri tistem, za hrbet jim pridt. To sem lahk le enkrat naredu, ko sem s strani pršu, dva sem pospravu, pol so pa eni šli po ist pot ko jst pa smo se na bliz trčili in je blo zame konc. Hec je, da je ta taktika palila le, če bi skor usi uletel po eni strani poligona (morm met že srečo), sam uni grejo po obeh straneh, pa še mal posredi, tak da so ko zid.

Assass1n ::

Obujam tole :) kje kupiti nastavek za jeklenkico da mi bodo lahko napolnili povsod, npr pri gasilcih? Taka reducirka al kako to zgleda?
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

intelček ::

Zdravo.

Kdo ve za kašen paintball na primorskem? Zadet.si sem klical cifra ni dosegljiva!
Prosim za kakšen predlog.

LP
airsoft
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

daljnovodni kabli(žice)

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
4410141 (8905) einstein :P
»

Paintball nasveti

Oddelek: Loža
111484 (1232) DuleKrtola
»

Treniranje paintballa

Oddelek: Loža
172978 (2386) koro13
»

Paintball in airsoft

Oddelek: Loža
333124 (1788) Trupl0
»

Nogomet - žoga v glavo

Oddelek: Loža
152543 (2024) ;-)

Več podobnih tem