» »

Športne stave - je sploh možno uspeti?

Športne stave - je sploh možno uspeti?

Temo vidijo: vsi
««
27 / 38
»»

CleanPower ::

nisem ziher, so pa možnosti da zadane.

koyotee ::

evo moje včerajšnje napovedi, dokaz je na fejsbuku
QPR-Doncaster 1 @1,70 DA
Sparta Praga-Ml. Boleslava 1 @1,60 NE
Haukar-Valur 1 @3,15 DA
Keflavik-IBV Vestmannyjar 2 @2,10 NE
KR Reykjavik-Fylkir 1 @1,50 DA
Stjarnan-Breidablik 2 @1,65 NE
Fram Reykjavik-FH Hafnarfjordu 2 @1,70 DA
Den Bosch-Cambuur več kot 2,5 @1,50 DA
thlone-Shelbourne 2 @1,80 DA
Sparta Rott.-FC Eindhoven več kot 2,5 @1,45 DA
St.Gallen-Luzern 2 @2,15 DA
Zurich-Basel več kot 2,5 @1,55 DA
Servette-Lausanne več kot 2,5 @1,65 DA
Metalist Kharkiv-Šahtjor 2 @1,85 DA
Gummersbach-Wetzlar/+5/ 1 @1,85 DA
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

krentam ::

Mene je na listku z kvoto 300 nazadnje zaj*bal Chelsea, ker je zgubil proti Newcastlu :(
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H

sirotka ::

Kolega vplačal 1EUR za cel teden in dobil nekaj nad 500EUR-davek.

amigo_no1 ::

Samo je pozabil povedati da se tak listek zgodi na vsake 400-500 listkov. Kvota 500, feeling je dober vendar realno gledano nisi ustvaril plusa da kupiš gajbo pira :D.
Potem boljše da je igral 2x po 0,5 in mu ne bi bilo treba plačati davka nad 300 Eur.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

sirotka ::

amigo_no1 je izjavil:

Samo je pozabil povedati da se tak listek zgodi na vsake 400-500 listkov. Kvota 500, feeling je dober vendar realno gledano nisi ustvaril plusa da kupiš gajbo pira :D.
Potem boljše da je igral 2x po 0,5 in mu ne bi bilo treba plačati davka nad 300 Eur.

Jasno, to se ne zgodi vsak dan:) Samo vseeno, je v plusu zaenkrat.

Za enega vem, da je napisal, da na 150 listkov s kvoto 150 (igra za 1 E) ima vsak 200-300 -ti listek dobiten, torej dela izgubo.Kakor komu ustreza.

Če se želi kdo pridružiti igranju plačljivih tipov (skupinsko se plača) naj me kontaktira na ZS. Koeficient okoli 2, eden do max. 3 pari (zato ŠL odpade) s pojasnilom na posamezen listek, število le-teh cca 20 mesečno (odvisno od ponudbe).
Začne se kmalu (manj kot 1 teden). Zaželjeno da ste že napisali kak listek in veste kaj/zakaj ste pri tem počeli.

Zgodovina sprememb…

Kuopio PS-Haka 1 @1,70
AIK Stockholm-Helsingborg 2 @2,10
Metallurg Magn-Amur Khabarovsk 1. tretjina 1 @1,52
Kasimpasa-Fenerbahce 2 @1,50
Linkoping-Sodertalje SK/+1/ 1 @1,75

da
da
ne
da
da
Rear DVD collector!
JTD power!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: koyotee ()

CleanPower ::

da
ne
da
ne
da
da
da
ne
da
ne
da

procent pravilnosti: 64%

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Slavija Praga-Viktoria Plzen 2 @2.30
Hannover-St.Pauli 1 @1.94
Vejle BK-AB Kobenhavn 02@1.42
Wisla Krakov-Slask Wroclaw 1 @1.40
Sedan-Istres 1 @1.60
Metalurg Z-Dnipro 2 @1.45
Graz-Olimpija 1 @1.50

Kvota: 30,86

LuiIII ::

Ma tole s temi listki je rekreacija. Stav se je po mojem treba lotiti na kakšnem betfair ipd. Tam se da celo kaj zaslužiti saj so stave v realnem času in se kvote spreminjajo v realnem času. Fino je ker na ta način lahko zazihraš dobitek ne glede na rezultat. Tenis, kjer je match lahko zelo spremenljiv, je že en tak dober primer. Seveda pa to zahteva veliko časa in spremljanje športnega dogodka. No pa izkušenj tudi pravijo.;)

21:00 Iceland U21 - Scotland U21 1 @2.00

hokej
Norveška, 2x Slovaška

18:30 Storhamar Dragons - Stjernen Hockey
over 5,5 @1,65

17:00 2x
MSHK SKP Zilina - HK SKP Poprad
tip 2 @2.00

HK 36 Skalica - Dukla Trencin
tip 1 @1.85

Zgodovina sprememb…

Iceland U21 JE 2-1
Storhamar NI 4-1 (1 gol zmanjkal hmm)
Poprad JE 2-5
Skalica NI 2-3

Škoda za neuspešen tipe, info so bili dobri...

Zgodovina sprememb…

Švica-Wales 1
Belorusija-Albanija 1
Estonija-Slovenija/2.G/ DA
Anglija-Črna Gora/+1/ 1
kvota 4,11
Rear DVD collector!
JTD power!

Tole bi znalo bit pravilno

Hardstyle ::

Avstrija in bastia te znata zajebat.

upam, da ne:)

Bastia je drugouvrscena v 3 francoski ligi in igra proti 18. uvrscenem Gueugnon-u. Zadnje kolo je igrala Bastia proti Gap FC, ki je mesto visje kot Gueungnon in je zmagala s 5:0. Gueugnon ze vsaj 6 tekem nima zmage...
Francija pa mislim da ima več kvalitetnih igralcev, tudi izzid z julijske tekme med Francijo in Avstrijo je bil 5:0 za Francoze..

Je pa res, da se lahk marsikaj zgodi..

U19 je sranje!!!

koyotee je izjavil:

Švica-Wales 1 DA
Belorusija-Albanija 1 DA
Estonija-Slovenija/2.G/ DA DA
Anglija-Črna Gora/+1/ 1 NE nesposobni angleži
kvota 4,11
Rear DVD collector!
JTD power!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: koyotee ()

;((

mas prav

Nemcija je remizirala proti Švici(2:2), ostale so pravilne, no Hantuchova se igra bo kmal dobila se 2.niz.

Sem imel včeraj večjo srečo, sicer zarad odpadle tekme med Italijo in Srbijo sem dobil zarad visoke kvote pol manj,sam vseenn..se vedno sem v plusu:)

bttstave ::

Za jutri (Sobota, 16. Oktober 2010) imam informacijo glede nameščene rokometne tekme. Kvota je cca. 10. Tekma gre čez 100%. To je zaupljiva in ekskluzivna informacija direktno iz kluba, kjer igralcem niso plačali že dva meseca. Koga zanima več o tem email in MSN: bttstave@hotmail.com
Cena je 20EUR (10EUR pred in 10EUR po tekmi)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bttstave ()

Skyman ::

to je domzale-nafta 2 :D:))

Larifari =)

Mr.Nice ::

pa kaj si nor, ljudje se ne dajo rečt, da naj nehajo s temi "bulšit nasveti" :(
Dont worry.......be happy!!!:)

koli99 ::

Evo še moja napoved:

Vse single!

1.FC Köln - Borussia Dortmund (1X2) 2 1.75
Finn Harps - Cork City FC (1X2) 2 1.85
Wexford Youths - Athlone Town (1X2) 1 1.70
Monaghan United - Limerick (1X2) 1 1.75

Tole bom vplačal za v torek in sredo.
Kaj pravite :) ???

Preveč "favoritov" na kupu..

Bayern Munchen vs Hannover 96 15:30
Domači veliko težav s poškodbami (Alaba, Breno , Contento, Klose, Olić, Ribery, Robben, Sattelmaier, Schweinsteiger, Van Bommel).
Hannover 96 AH+1 @2.15/
stake 4/10

Mainz vs Hamburg
Mainz AH 0, -0.5 @2.025
stake 7/10

Zgodovina sprememb…

Hannover +1,5 @ 1,75 ali pa Bayern M vs Hannover under 3 @ 1.85

Mainz se strinjam in sem tud sam na njem, ampak na ML
celotni listek (vsaka tekma je single stava)

Zgodovina sprememb…

Damn, -11 unitov , 3-0 in 0-1 .

Če je kdo že igral športne stave in ni imel sreče z dobitki, naj obišče spletno stran secretbettingtips ter si ogleda njihovo zgodovino oziroma njihove uspehe. Sam igram z njihovimi tipi, ter garantiram da profitirate. Edini problem je visoka cena za tip, saj za oba tipa (oddajo 2 tipa na dan) zahtevajo kar 250 evrov. Če ste pripravljeni plačati petino cene za oba tipa me PM-jajte:D.

Lep pozdrav!

bdoxx ::

koli99 je izjavil:

Če je kdo že igral športne stave in ni imel sreče z dobitki, naj obišče spletno stran secretbettingtips ter si ogleda njihovo zgodovino oziroma njihove uspehe. Sam igram z njihovimi tipi, ter garantiram da profitirate. Edini problem je visoka cena za tip, saj za oba tipa (oddajo 2 tipa na dan) zahtevajo kar 250 evrov. Če ste pripravljeni plačati petino cene za oba tipa me PM-jajte:D.

Lep pozdrav!

folk še kar naseda na to?

bdoxx je izjavil:

koli99 je izjavil:

Lep pozdrav!

folk še kar naseda na to?

Poglej njihovo stran in preglej rezultate. Če kaj ne štima sporoči. Včeraj je bil Fenerbahce -0.5,-1 in Kalmar +1.

Pred par dnevi pa so imeli
Arsenal vs Birmingham -1.5,2
Toulouse vs Paris Saint Germain -0

Prva tekma se je končala 2-1 (torej FAIL)
Rezultat na drugi tekmi pa je bil 0-2 (torej WIN)

kar pomeni 50%, in to je slabo sploh zaradi tega ker je lovil kvote...

Gledati je treba hitrate&yield za vsaj 1 mesec,ne samo zadnja 2 tipa.

Zgodovina sprememb…

Hardstyle je izjavil:

Pred par dnevi pa so imeli
Arsenal vs Birmingham -1.5,2
Toulouse vs Paris Saint Germain -0

Prva tekma se je končala 2-1 (torej FAIL)
Rezultat na drugi tekmi pa je bil 0-2 (torej WIN)

kar pomeni 50%, in to je slabo sploh zaradi tega ker je lovil kvote...

Ja in 15.10 so oba picka zgubili. Kaj pričakuješ da vsak dan 100% zadenejo? Imajo pa možnost da v primeru izgube oziroma draw-a(refund), naslednji pick dajo free, tko da ne plačaš za zgrešenega.

Povrnejo vložek tvoje stave, ceno njihovega tipa ali oboje ?

Zgodovina sprememb…

Ne, naslednji pick (recimo da današnji zgreši oziroma je refund) dajo zastonj(drugi dan dobiš naslednjega brez plačila).

koli99 je izjavil:

Ne, naslednji pick (recimo da današnji zgreši oziroma je refund) dajo zastonj(drugi dan dobiš naslednjega brez plačila).

ja pa še tega sfalijo pa si že jurja v minusu :D

Ja to ja pa povsem tvoja odločitev ali si pripravljen tvegati ali ne.

Pa kaj vidva sta dva dni v stavah al kaj?
Kaj si naj postavim spletno stran, gor napišem da sem trenutno na 22-0-2, da mi bo folk verjel napišem katere stave sem igral (seveda za nazaj). Dodam napis AKCIJA 2+1, kar pomeni plačaš dve dobiš eno, in folk bo nasedo.

Potem plačajta raje za nek sistem, ki lovi ekipo oz. zmago pa je to to, ne moreš izgubit.
Samo moraš met lep kupček začetnega kapitala (kar pa vidva definitivno nimata).
Pa vmes ne pozabita igrat A B C D E F (X) tekem, ker drugače se lahko zgodi da izgubita ves kapital kljub zmagam.

Imajo pa možnost da v primeru izgube oziroma draw-a(refund), naslednji pick dajo free, tko da ne plačaš za zgrešenega.

Res je, imajo to možnost, včasih se je celo poslužujejo. Sedaj ko se MLB bliža koncu, v NFL je zmeraj bolj napeto je popularno da dajo leto dni tipov zastonj. Primer od prejšnega tedna, mesečni znesek za tipe je bil 200$, tip je dobil 300 pa nekaj novih strank, ker se je vsem zdel dober posel, 200$ že pozabiš ker računaš da boš kasneje nadoknadil. Kaj se je zgodlo? Tip je zgubil, na spletno stran pa napisal "tomorrow we will make history" kar pomeni da "današnji" tip ni bil veljaven, bo pa jutrišnji, seveda je slednjega zadel =)

Hardstyle je izjavil:

Pa kaj vidva sta dva dni v stavah al kaj?
Kaj si naj postavim spletno stran, gor napišem da sem trenutno na 22-0-2, da mi bo folk verjel napišem katere stave sem igral (seveda za nazaj). Dodam napis AKCIJA 2+1, kar pomeni plačaš dve dobiš eno, in folk bo nasedo.

Potem plačajta raje za nek sistem, ki lovi ekipo oz. zmago pa je to to, ne moreš izgubit.
Samo moraš met lep kupček začetnega kapitala (kar pa vidva definitivno nimata).
Pa vmes ne pozabita igrat A B C D E F (X) tekem, ker drugače se lahko zgodi da izgubita ves kapital kljub zmagam.

Imajo pa možnost da v primeru izgube oziroma draw-a(refund), naslednji pick dajo free, tko da ne plačaš za zgrešenega.

Res je, imajo to možnost, včasih se je celo poslužujejo. Sedaj ko se MLB bliža koncu, v NFL je zmeraj bolj napeto je popularno da dajo leto dni tipov zastonj. Primer od prejšnega tedna, mesečni znesek za tipe je bil 200$, tip je dobil 300 pa nekaj novih strank, ker se je vsem zdel dober posel, 200$ že pozabiš ker računaš da boš kasneje nadoknadil. Kaj se je zgodlo? Tip je zgubil, na spletno stran pa napisal "tomorrow we will make history" kar pomeni da "današnji" tip ni bil veljaven, bo pa jutrišnji, seveda je slednjega zadel =)

Ok:) Če ne verjameš pač ne verjemi. Tako nimaš kaj zgubiti;)

jaz se itak zanašam na svojo pamet =DDD
+ http://www.mybettips.com/
+ http://forum.bettingadvice.com/

obogatel vem da od stav nebom sem pa skor vsak teden par 10EUR v plusu. :)

gamemen ::

malo sem pregledoval ponudbo in sestavil en listek za vikend:

Teplice - Hradec Kralove tip 1
St.Etienne - Caen tip 1
Lazio - Cagliari tip 1
Valencia - Mallorca tip 1

razmišljal sem o sistemu 3/4 in vložku 20EUR.
torej če eno tekmo zgubim se mi vložek povrne če pa vse štiri dobim pa dobim 85EUR.

kakršnikoli komentarji dobrodošli.

LP

alenm1 ::

Zdravo!

Pišem, ker imam za danes dober stavni tip. Gre za 100% dogovorjeno tekmo iz strani te ekipe, saj jim klub dolguje
plače za zadnje pol leta. Vir informacije je direktno iz kluba. Tekma se bo kočala brez zadetkov domače ekipe,
prav tako bodo tudi izgubili! Kvota je na goste okoli 5. Odvisno od stavnice, kvote variirajo za max. 0,50. Stave so možne
tako na spletu kot pri naši športni loteriji.
Zraven vam dodam tudi dva para današnjega nogometa (Zraven obsežna analiza - za vse ki bi želeli vplačati na e-stavah,
saj tekma ni v single kombinaciji(E-Stave). Skupna kvota treh parov je 18 in ima realne možnosti zadetka.

Cena moje storitve je 12EUR na moj MB račun ali 10EUR PAYSAFE CARD
kontaktirate lahko vse tja 18h.
Tekme igrajo po 20.uri. Info je ekskluziven in gre za informacijo, ki se deli zelo redko in v ožjih krogih. Tip sem prejel,
naprej ga delim zato, da povišam svoj stake na to stavo. Ne gre za public bet in kvot ne blokirajo in ne padajo.
Stavite lahko tudi, da izgubijo v obeh polčasih z manjšim stejkom. Vsekakor me lahko prosto kontaktirate na zgoraj napisan
email. Prosil bi na mail in ne nazaj na privatna sporočila. Ne gre za noben scam ali prevaro iz moje strani.

Lep pozdrav!

alenm1@yahoo.com
alenm1@yahoo.com
alenm1@yahoo.com

Spet ??

Zgodovina sprememb…

dajte folk bedni ste z temi "ala dojavami", samo še neumni se ozirajo na to...
stavi če misliš stavit, šport je itak cela loterija in je vse mogoče...

wiwa ::

Zame je v igri nov tipster in sicer http://www.secretbettingtips.com/
Spremljam ga že nekaj časa in objavlja na svoji strani pravilne rezultate.

Tilen ::

Objavlja za 168 EUR na dan / tip.

Je pa tole super biznis. V bistvu avtor strani nikoli ne stavi (če je pameten), le pobira 168EUR na Janeza, kateri bo v primeru napačnega tipa izgubil vložen denar, tipster bo pa tako dober, da mu bo dajal tipe dokler en ne bo zadel, da se Janez ne bi počutil ogoljufanega. Plačal je za pozitiven tip in dobil ga bo, uspeh 100% zagotovljen, magari v 10. poskusu! Ali kdo ve, če se takšno dejanje lahko smatra za goljufijo?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Tilen je izjavil:

Objavlja za 168 EUR na dan / tip.

Je pa tole super biznis. V bistvu avtor strani nikoli ne stavi (če je pameten), le pobira 168EUR na Janeza, kateri bo v primeru napačnega tipa izgubil vložen denar, tipster bo pa tako dober, da mu bo dajal tipe dokler en ne bo zadel, da se Janez ne bi počutil ogoljufanega. Plačal je za pozitiven tip in dobil ga bo, uspeh 100% zagotovljen, magari v 10. poskusu! Ali kdo ve, če se takšno dejanje lahko smatra za goljufijo?

Marsikdo spremlja tipsterjeve rezultate preteklih sezon ali nove sezone, potem pa se pač odločiš ali boš kupil tipe ali ne. Ponavadi tip kupi skupina kolegov tako da je mnogo ceneje.

Ne.
Če vidiš da je tip 0-10 potem definitivno neboš plačeval. Če pa vidiš da je 10-0 pa že razmišljaš o tem da bi vseeno reskiral. Če se njegov zmagovalni niz prekine pač jebiga... ni blo sreče. Stave se igrajo z "viška" denarjem in ne tistim ki ga rabiš za preživetje ali pa ga boš pogrešal...

Butec123 ::

Drago je to.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Butec123 ()

Metallurg M-Traktor Čel/1.TRE/ 1 @1,71
Vityaz Chek-Salavat Yul/1.TRE/ 2 @1,66
Konyaspor-Trabzonspor 2 @1,60
Dusseldorf-Duisburg 02 @1,33
Sassuolo Calcio-Siena 02 @1,31
Blackpool-WBA več kot 2,5 @1,70
Rear DVD collector!
JTD power!
««
27 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stavni nasveti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12142912 (18174) Pinturicchio
»

Stave? (strani: 1 2 )