» »

Športne stave - je sploh možno uspeti?

Športne stave - je sploh možno uspeti?

Temo vidijo: vsi
««
«
1 / 38
»»

pirx ::

Torej, stavim sicer ne, ker športa (razen avtomobilskega in MTB) sploh ne spremljam. Poznam pa cel kup ljudi, ki zadevo igrajo - in izgubljajo. Pa jih ne izuči :\ Še posebej jih motivirajo zgodbice iz časopisov, kako je nekdo stavil "samo" 2000 SIT in je iz tega dobil npr. 300.000 SIT ipd.

Včasih pogledam te stave lističe, in vidim, da stavijo po 6, 8 ali celo 12 parov tekem! Vsaj polovica jih je (že po kvotah sodeč) zelo rizičnih! In čeprav to tudi sami dobro vedo, jih nič ne ustavi, da ne nebi šli in vplačali vsaj kakšnega tisočaka. OK, včasih res zadenejo, ampak potem začne delovati psihologija in prej ali slej spet vse izgubijo in zdrknejo še v večji minus.

Zanimivo je pa bilo za opaziti, da noben ne stavi npr. samo 3 tekme, s kao ziher kvotami - tam do 1.15 npr. To bi zneslo kvoto 1.45, in če pomnožiš s 5.000, dobiš 7.250 SIT. Ni veliko, malo pa tudi ne. Sam sem zadevo 3x preizkusil in je delovalo. Ampak sem raje nehal, ker bi itak prej ali slej izgubil, pa še odvisnost se te lahko prime.

Pozna kdo mogoče koga, ki zadevo igra in mu resnično uspeva? To bi bilo zanimivo za vedeti.

flipflop ::

Na naših stavah ne stavim več kot 200,300 SIT, pa še to bolj redko. Tudi če maš sam 3 tekme te vedno lahko kaj zajebe, tak da jaz 5000 ravno ne bi stavil. Na tujih je pa boljše, ker imajo single stave.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: flipflop ()

pirx ::

Saj ti majhni zneski so še zmerni, ampak eni redno stavijo visoke cifre na rizične zadeve in upajo, da jim bo pa le enege lepega dne uspelo...

Nedolgo nazaj je bil en zanimiv članek na msn.com o osmih loto milijonarjih (vsak je dobil po več kot 5.000.000 $) in kako so žal en za drugim propadli. En, ki je dobil 18 mio $ je na koncu ostal z 700$ in celim kupom dolgov... Razlogi so bili napačne investicije, prekomerno trošenje, stave, sorodniki & prijatelji,...

thramos ::

Jaz stavim predvsem iz uzitka ob stavljenju. Dolgocasne tekme tko ratajo zanimive. :)) Eni vplacajo loto, jest pa napisem 10 tekem. Enkrat na par mescev se mi poserje, glih tok da si povrnem stroske pa mam za kksno pivo.

Je pa res da je slovenska stavnica bedna, na tujih oz internetnih mas boljse kvote, singel stave in se miljon drugih moznosti ...

ganzi ::

kolega porabi približno 1,5k na teden za stave.. vplača več listkov. na enem je tut po 15- 20 tekem.. in ja redno dobiva nazadnje je zadel dva listka.. po 15k..

prepisal sem njegov stavni listek.. in že prvič mi je od desetih tekem falil sam eno.. pa je šlo 350 sit.:D . dobil bi pa skorej 6k če bi tista tekma tudi zadela.... in še bom kdaj prepisal od njega ker res zna..:) đ

Drgač pa nebi nikol stavu več k 500 sit..
LP

LapD ::

Velik lazje je zdevat na tujih internet stavnicah se posebi je men dobra betandwin kjer se da fajn zasluzt ce mas zivce in premisljeno igras. Recmo gledas tenis tekmo pa mas live stavo odprto pa pac napoves kdo bo dubu nasledn game...sj vcasih fali sam bl redko :) al pa razni singli, trixiji ipd. zadeve ki niso tezke za obvladat. Sj lahk probate 10€ nalozt gor pa se mal igrt...se da prit do 500€+...tested it my self :D

OZZY ::

he heč...Jaz sem tud mislu, da en morem zgubit in sem stavil 5k na 4 pare skupne kvote 1.6...in kaj se je zgodil..vsi so zgubli. Lahko pa rečem,da sem 2x igral max možno parov in mi je obakrat samo eden zajeb*. Če bi pač takrat ratal bi skupaj pokasiru skoraj 2 miljona...Samo pač igra je taka da moreš vse prav napovedat. Tko da se ne obremenjujem s tem.

Drugač pa se da ,dobr=bolj ziher, na tenisu zaslužit..Sem cc 50k ..počas pa ziher...

pa tud kaki drugi pari samo moreš res malo preštudirat...Zadnje rezultate..itd...Samo konec koncev je to isto kot ruleta. Zmeri je opcija da te tisti najbl ziher zajeb*.
Go with the flow.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OZZY ()

pirx ::

OZZY, redno spremljaš šport? Katera vrsta športa je pa kao najbolj ziher? Kolikor sem spremljal, je dokaj ziher NBA liga in tenis. Glih danes zvečer, ko sem se vračal domov, sem se menil z enim frendom o teh zadevah in pravi, da je najbolj siguren nogomet. Ampak tam so vedno neke sumljive kvote in sodelavca prav nogomet največkrat zafrkne.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pirx ()

Exilian ::

prejšni vikend: sekin tip stavil 20k dobil 80k --> igral nogomet, mešane lige
ta vikend: sekin tip stavil 20k dobil 400k --> igral nogomet, mešane lige

če že igrate, igrajte na hrvaškem ker imajo boljše kvote..
http://www.kladionice-zderic.hr/
It's not the opensource i hate.
It's the fanclub I cannot stand.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Exilian ()

Zlate ::

Ma kva pa vem, men se zdi čist brez veze igrat na 8, 9,10... tekem po par jurjev. Vem pa iz prve roke, da se da najbolj zaslužit na tenisu, predvsem na ženskem tenisu. Predvsem je pomembno to, da ni neodločenega rezultata, ki me je na fuzbalu največkrat zaj*bal.
Zadnjič sem stavil na fuzbal prejšnjo ligo prvakov, ko sem stavil 105.000 na 6 tekem. Tekme so bile seveda dokaj sigurne, razen tekme Inter : Lyon, kjer je bila kvota 1.15 : 7.00, skratka Lyon nima šans, in jaz seveda stavim na Lyon. Ker pač o nogometu nekaj vem. In, za mnoge neverjetno, Lyon zmaga 1 : 0 ali 2 : 1, se zdajle ne spomnim natančno. V glavnem zmaga. No, to je bila edina tekma kjer sem reskiral in tu sem zadel. Vse druge so bile 100%. ITAK!
AEK : Real Madrid je bila ena od teh petih ziherc, kjer ni šans da Real zgubi. In seveda ne izgubi; IGRA NEODLOČENO!?!
Poanta je v tem, da imaš varovalko. In zato sem na enem od listkov igral na zmago Interja, na drugem na zmago Rome itd. Vendar le pri Realu ne, ker ni šans, da ne zbomba AEK. In tako namesto 870.000 dobim prst v rit. Ampak j*bi ga se zgodi. ZATO NIKOLI VEČ FUZBALA!
No, itak na tenisu dobiš v glavnem dober denar. Čez dva dni sem dobil nazaj 170.000, seveda na ženskem tenisu. Potem pa še 120.000, pa 130.000, 90.000 itd. vendar sem stavil po 40.000, 50.000 sit na stavo, ker se tako pozna ko imaš skupno kvoto npr. 1 : 3. Če staviš jurja pa dobiš cele tri, he he he...
Pa še ena varka je - stavo razdeliš na toliko listkov, da ti ni treba plačati državi davka, ter da ti lahko denar izplačajo takoj na pošti.
Računica pa je taka, da v 7-ih dneh vplačaš po npr. 50.000 na dan, kar skupaj nanese 350.000 sit. Povprečen dobiček bi naj bil od 150.000 do 250.000 sit. To pomeni, da moraš zadeti le dvakrat da povrneš denar in če zadaneš le še enkrat je to tedenska plača npr. 170.000, kar je več kot odlično. No zdaj bi lahko nekdo pripomnil, zakaj nisem bogataš!?!
Dejstvo je, da sem zaslužil kar nekaj denarja. Ko sem hodil vplačevat na pošto ali Petrol so prodajalci vplačevali iste stave. Poleg tega je še vsaj 10 ljudi redno stavilo, kar sem stavil jaz, vendar...
Po 3 mesecih sem imel zaradi nespanja podočnjake do kolen, tisto malo kar sem spal pa sem sanjal tenis. Hodil sem kot zombi. Da ne govorim o živcih... Imeti moraš jeklene živce. Pa če prav veš da bo. Pa vseeno živci trgajo. In potem si moraš vzeti odmor.
In ko sem se končno naspal, sem ugotovil da je to v bistvu težaško delo. In sem nehal.
No seveda ne moreš nehati kar tako, vendar ko nehaš voditi evidenco in ko ne veš več na pamet kdo bo zmagal, kdo je poškodovan, kdo je ali ni v formi itd. potem ni več zadetkov. Zato sem še parkrat igral, in potem čisto nehal.
Mogoče spet kdaj, verjetno...
"Ne dovoli, da bi te šolanje oviralo pri izobraževanju."
_______________________ Mark Twain________

Brilko ::

Nogomet je najmanj šans da trofiš - vedno kak autsajder zmaga ;). Če je še tak ziheraš, je kvota tak majhna da se ne splača, pa še možnost je da kiksneš. Evo za poskus pejd na stran od slovenskih stav, pa si zapiši 10 parov pa boš vid kuk jih boš meu prav.

pirx ::

Zanimive izkušnje, Zlate! Mimogrede, mene je tudi takrat AEK:Real zafrknil! :\ :D (sem prepisal listič od frenda...)

Sicer pa, možno, da bom tud jaz kakšen tenis probal... tak s tisočakom. Mesec dni bi npr. igral, si vodil bilanco in na koncu meseca videl, ali se splača, ali pa ne. Edini problem je, da se na šport ne spoznam, edino kar mi je v pomoč so lestvice in nizke kvote :) (max. 1.10)

Nogometa se bom pa torej izogibal...

pirx ::



Kolikšne so šanse, da gre pri tem primeru kaj narobe? En frend mi je razlagal, da na 6 parov bo 1 ziher napačen. No ja, verjetno tudi odvisno od športa.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Predator ()

R0K ::

Lej veš kako je.

NIKAKOR ampak res NIKAKOR ne smeš gledat na kvote! Kvote so kr neki, to je sam okras, ki ga pogledaš na koncu, ko si anrediš računico.

Kvote ne pomenijo nobenega stanja, ne povedo ti v kakem stanju je ekipa, v kaki formi je, itd.

Če spremljaš malo zadeve, se da res dosti zaslužit. Res da je 'zaslužek' tukaj relativna zadeva, ampak za enga dijaka, ki vloži jurja dobi pa jih 10k ni tako malo ane :-)

Osebno mnenje je tako, da nikakor ni pametno stavit na nogomet. To je eden najbojl rizičnih športov vrjetno. Ko že misliš, da bo nekdo zmagal, skor ziher ne bo. Ponavadi pa zato, ker ko neka dobra ekipa igra proti slabi, igra večinoma s slabo postavo in so možna presenečenja. Pa še remijev je dosti - kvote za remi + zmago (k lohk maš dvojne) so pa ponavadi majhne.

Sicer pa, kot so že nekateri omenili .. sam osebno največ stavim na tenis, nba pa kak hokej. Tam je še tudi relativno zanesljivo. Sploh nba in tenis sta kul, ker skoraj nikoli ni remija (govorim za nba).

pirx: zakaj jih staviš tako veliko, pa vse z slabo kvoto? Daj raje stavi nekaj v NBA recimo, pa si prej poglej lestvico, pa stavi na recimo samo dva para, kjer igrajo eni izmed zadnji proti prvimi. Pa poglej si kako stanje imajo glede na tekme doma in v gosteh. Pa tudi njihov ratio ni odmet (to je procent iz: dobljene tekme vs. izgubljene tekme .. recimo 10 v 10 je 0.500 .. ker so samo polovico tekem zmagali, od 20ih). Več pa zveč na nba.com pod standings ..
Ko si prideš malo gor je kul, se da kr nekaj zaslužit. Vrjamem pa, da se tudi živet od tega. In to kr lepo. Ampak žal ne na naših stavnicah. Preveč rizično in preveč čudne kvote.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: R0K ()

pirx ::

Koristno za vedeti, Rok! Ampak v bistvu je tako, kot si rekel - slovenska stavnica je bolj tak tak... nikak. Mastercarda pa še nimam, da bi se prijavil na kakšen betandwin ali kaj podobnega. Potem pa na dan vložiš kakšno urico preučevanja in verjetno rata kaj :)

G-Force ::

No ko ste omenli tole stavo v NBA ligi sm se mogu oglasit!

Sam sem ful VELIK fan NBAja in res dnevno, če ne minutno spremljam stanje v ligi preko luže! Vsak dan team standigs in player leaders in mam vse res v malem prstu. Ampak stavim pa letos v NBA ne. Zakaj?

Ker je to eno čudno leto v NBA, ker razen San Antoina ni ekipe, ki bi igrala kolkr tolk konstantno...NBA je letos čista loterija za stave, in tk mislijo tut američani,sem prebral enih par člankov o tem. Še Larry Bird je reku, da je letos NBA pa res NBA, ravno za to, ker ni favoritov in lahko vsaka ekipa premaga vsako. To je neko tranzicijsko obdobje, ko se ustvarja neka nova dinastija, ki pa je še letos ni, tk da ni ene prave formule na koga stavit. Recimo lani so Pistonsi igrali kot u transu in si lahko stavu in dobu lepe denarje, leto poprej je norel San Antonio, prej pa Lakersi..letos se pa Spursom spet odpira...bomo vidli k kdavc jih bo Beno prpelal!:D

Tko da, NBA je letos bolj na trhlih temeljih...jz bi na vašem poskusu z evroligo raje..ker so rezultati nekak bolj vezani na ugled in moč ekip.

Nogomet je pa taka loterija, da je to za popizditis dobit, ker poznam ljudi, ki fuzbala sploh ne gledajo vec zarad teh stav, se jim je zagabu.Sej bi se men tut, če bi milijone bek metal zarad tega ko se Beckhamu&Co. ne lub špilat tko kot znajo.

Amen.
|P4 3,0HT|1024MB RAM|GA81915P-G|160GB Maxtor SATA|Leadtek 6600GT PCI-E|

Big_Al ::

... al pa Figo lufta penal.

Pirx - "Kolikor sem spremljal, je dokaj ziher NBA liga in tenis"

Ne vem no... V NBA so kvote lepe in se da fajn zaslužit ampak daleč od tega da je ziher.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Big_Al ()

pirx ::

Big_Al, no, v tem smislu sem mislil, da me še niso zafrknili v tistih par stavah, ki sem jih imel :)

G-Force, par takšnih stručnjakov za različne športe bi rabili, kot si sam, pa bi lahko tak približno napovedali ene 3 tekme na dan. Pol pa bi lepo stavili pa se skupaj veselili :)) Stučnjakom pa bi dajali provizije... hmmmm... kaj res, kaj takšnega še ne obstaja??

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pirx ()

R0K ::

G-force imaš kar prav. Letos so velka nihanja.

Ampak na srečo, so stavnice butaste, če lahk otako rečem (vsej slovenske :-) ).

Recimo lej, Utah alpa Portland sta v svoji diviziji zadnja oz predzadnja pa imata svojo procent vseeno okoli 0,500 in oba igrata dobro košarko.

In ravno tu je hint, da stavnivce bolj gledajo le stanje na lestvici in potem postavijo kvote. In je kvota recimo 1.8 za zmago doma recimo Portlanda proti Atlanti, kar je skor ziher, da bodo zmagal pa še lepo kvoto dobiš.

Recimo za eno podobno ziher tekmo, ko igra kak San Antonio proti New Orlansu pa dobiš lih kvoto 1.10 če imaš srečo :-)

Tak da so možnosti, da se da kaj lepo zaslužit. Ampak pač žal ne pri nas...

Folk, ki se v tujini s tem preživlja, stavi na več stavnicah na enkrat in se mu giblje 10.000euro kapitala lahko na mesec ta denar še 1x obrne v svojo korist.

Večian stavnic ma limit za stavit okoli 1k euro. Torej če staviš na eno ziher tekmo, pa da je kvota rečmo 1.2, dobiš 200euro.

Sicer pa grem tut jest zdej mal bolj v tujino :-) .. ker tule pri nas je res sirotija. Vrjetno bom šol kar na Betandwin. Poznam par ljudi k so že gori in pravijo da je kul. Ene 100euro skup spacam, pa jih gor naložim pol pa gremo.

R0K ::

pirx : koker mi je znano, obstajajo tudi takšni klubi. Sem skoraj ziher da jih pri nas ni, ampak v tujini majo prav svoje stavne klube, kjer se pač dnevno dobijo, pogledjao rezultate in skupno preštudirajo kaj bi se splačalo stavit.

Ker v tujini itak dooosti folka živi od tega. Sploh američani. Sam oni so bojl nori na tiste svoje konjske dirke, pa hokej (čeprov letos bojl slabo kaže z NHL ??), pa valda NBA pa to ...

pirx ::

Potem pa lahko naredimo še sami en tak klub :D

Tilen ::

jaz sem se tudi odlocil, da je s stavami pri nas konec. Dobis in zabluzis ven $. Stavis 3 "ziherce" vlozis _vec_ kesa da bi vec dobil pol pa te tisti najbol ziher zajebe.

Single stave morajo bit kul. Za mene recimo ko sem se dijak mi vsak tisocak pride prav :D

razmisljam o bet365 kjer imajo dobre kvote in ni problemov z izplacilom tudi visokih dobitkov.

Lahko priporocite (tisti ki stavite v tujini), kje stavite? In ce ste uporabili katero OFF -line placilno storitev ter kako dolgo ste cakali na nakazan denar na vas konto na stavnici.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

bobanko ::

Ljudje bi morali stave jemati bolj za zabavo,kot pa neki bajni biznis,ker nikoli nemoreš biti siguren v rezultat.
moj frend je enkrat tako zgubil 90 tisočakov,glava boli.....Po moje je dovolj da igraš maks...cc.10. al 20 na mesec pa kar bo bo...

Drugače pa igram na
gamebookers
al pa zadnji teden športne stave na Sportingbet
ki je v Slovenskem jeziku,pohvalno

če pa nimaš kartice,se je pa najbolj držat športne loterije ali pa vplačaš na www.moneybookers.com cc.2,3 dni pa je denar na stavnici,kjer koli po svetu,pa še v tolarjih je možno vplačilo.

Red_Mamba ::

jst ponavad napišem 1 listek (bet&win) za najbolj verjetne, potem pa iste tekme napišem še kako "presenečenje". Kar pomeni da staviv da bo kakšna bolša ekipa igrala neodločeno ali celo popušila, odvisno od trenutne forme. In mislim, da veliko folka tako igra. Do sedaj sem stavil samo na F1 in fuzbal. in redko stavim več kot 4 ali 5 tekem, so sicer nižje kvote samo je pa verjetnost da se boš zajebal manjša. Počasi se tud daleč pride :D
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

tevz1247 ::

Lep pozdrav!
Razmišljam da bi začel stavit malo za zabavo preko interneta!
Me pa zanima kje najbol priporočate oz. na kateri strani!Ali je potrebno kaj plačati članarino al kako je to? Ali velja tudi bančna kartica za to?
A je sploh kaj zabave v tem?
http://www.pro-vreme.net - za vse, ki vas zanima vreme (vredno ogleda vsak dan)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tevz1247 ()

Red_Mamba ::

betandwin.de

vplačaš na račun z kartico neki denarja potem pa igraš, če zadeneš pa lahko izbereš koliko ti naj izplačajo :D

včasih je bil 30EUR minimum za vplačat čez kartico, sem pa ravno danes videl da so spustil na 15EUR mejo.
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Tilen ::

Lahko bi pisali kake dnevne favorite! Dnarja se nihce ne brani ane :). Ne bit taki... tisti ki se spozna naj flikne sem tekmo pa se skupaj kaj pokomentiramo.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Red_Mamba ::

evo, pravkar zaslužil 40EUR na Thomasu Grandiju pr super veleslalomu :D
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Red_Mamba ::

jst sm tole stavu včeri, sam sta 1. 2 tekmi že mimo

Charlton Athletic - Fulham (3-Weg) Charlton | Charlton
Vitoria Guimaraes - Sporting Lissabon (3-Weg) Sporting | Sporting
FC Barcelona - Levante (3-Weg) Barcelona -
Betis - Atletico Madrid (3-Weg) Betis -
Athletic Bilbao - Mallorca (3-Weg) Bilbao -
Osasuna - Numancia (3-Weg) Osasuna -
Real Madrid - FC Sevilla (3-Weg) R.Madrid -

zvečer bom verjetno še kej na live bet stavu barca - levante če ne bojo prenizke kwote
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Zgodovina sprememb…

pirx ::

Red_Mamba, 40 EUR pa je že fajn, še posebej, če to tak konstantno kaplja :) Super! Pa tenks za shareanje parov, na katere si stavil!

Mimogrede, glih danes sem naletel na eno precej uporabno zadevo -
http://www.betadvice.net/

pirx ::

Aja, glede na to, da pri nas še nimamo nobene strani, ki bi se ukvarjala s stavami, bi jo lahko mogoče sami zagnali :) Kot nek navaden forum npr., z vsemi kategorijami športa, na katere je možno staviti in to je to.

thramos ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: thramos ()

Red_Mamba ::

slo stavnice so ti dali link, samo bi pa lahka nardil šeranje mnenj na kere tekme stavit, en shareprofit.com :D
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

[SpydeR] ::

Modra stava

BetExplorer

BetInf

BettingAdvice

To je še ene par strani, ki vam utegnejo koristnosti.

Red_Mamba ::

Če kdo Tino Maze sreča ji rečte da jo pr mambi v hladnjaku plato pira čaka :D
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Red_Mamba ::

evo, pišeš božičku za $$$ pa tole dobiš :D



matr sm dober >:D
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

dolenska ::

moj frend je pa že kr velik zadel, enkrat je stavil 300 sit dobil je pa 150000 jurjev, drgač pa redno dobiva tam okol 30000 jurjev na teden. je pa zdej začel hodt vplačevat te stave na hrvaško ker so večje kvote. drgač je pa čist v tem športu in ve vse kar ga vprašaš. sicer pa poznam kr neki folka k to tut igra samo njih se pa dlih ne drži sreča.


jst pa itak nikol nč ne dobim

pirx ::

Red_mamba: Svaka ti čast :) Redno spremljaš nogomet ali si se pa odločal povsem na podlagi lestvic?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pirx ()

Red_Mamba ::

spremljam nogomet kolikor le čas dopušča, pri nekaterih stavah ti pa pomaga ker lahko pogledaš zadnjih 5 ali 6 tekem od moštev pa se potem odločiš na podlagi trenutne forme.
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Red_Mamba ::

moje stave za tekme 1.1. 2005

FC Liverpool - FC Chelsea (3-Weg) Chelsea -
Aston Villa - Blackburn Rovers (3-Weg) A.Villa -
Tottenham Hotspur - FC Everton (3-Weg) 0 -
Charlton Athletic - Arsenal FC (3-Weg) Arsenal -
Newcastle United - Birmingham City (3-Weg) Newcastle -
Middlesbrough - Manchester United (3-Weg) Man.Utd. -

FC Liverpool - FC Chelsea (3-Weg) Chelsea -
Aston Villa - Blackburn Rovers (3-Weg) A.Villa -
Charlton Athletic - Arsenal FC (3-Weg) Arsenal -
Newcastle United - Birmingham City (3-Weg) Newcastle -
Middlesbrough - Manchester United (3-Weg) Man.Utd. -

FC Liverpool - FC Chelsea (3-Weg) Chelsea -
Charlton Athletic - Arsenal FC (3-Weg) Arsenal -
Middlesbrough - Manchester United (3-Weg) Man.Utd. -
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

R0K ::

Chelsea bo remizirala .. pomoje :-)

Red_Mamba ::

ja to sem tudi jaz dolgo študiral, smpak sem se potel le za Chelsea odločil, Liverpool ne igra tako konstantno. Včasih treba mal raskirat :D
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Red_Mamba ::

upam da je kdo moje pare stavu :D jst sm dobil 270EUR z dveh skupaj, 10EUR sm pa na listek stavil.

tole so pa moji za pon. in torek.

Norwich City - FC Liverpool (3-Weg) Liverpool -
Blackburn Rovers - Charlton Athletic (3-Weg) Charlton -
Crystal Palace - Aston Villa (3-Weg) A.Villa -
West Bromwich - Newcastle United (3-Weg) Newcastle -
Arsenal FC - Manchester City (3-Weg) Arsenal -
Birmingham City - Bolton Wanderers (3-Weg) Birmingham -
FC Chelsea - Middlesbrough (3-Weg) Chelsea -
FC Everton - Portsmouth (3-Weg) Everton -
Manchester United - Tottenham Hotspur (3-Weg) Man.Utd. -

Arsenal FC - Manchester City (3-Weg) Arsenal -
Birmingham City - Bolton Wanderers (3-Weg) Birmingham -
FC Chelsea - Middlesbrough (3-Weg) Chelsea -
FC Everton - Portsmouth (3-Weg) Everton -
Manchester United - Tottenham Hotspur (3-Weg) Man.Utd. -

Norwich City - FC Liverpool (3-Weg) Liverpool -
Blackburn Rovers - Charlton Athletic (3-Weg) Charlton -
Crystal Palace - Aston Villa (3-Weg) A.Villa -
West Bromwich - Newcastle United (3-Weg) Newcastle
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Tilen ::

HJOOOJ!!!! Pa sem ravno hoto. Pa potem nisem, ne vem zakaj! Vsaka ti čast. Zdaj sem pa jezen, zelo. ;((

Sprintal sem si in vse. Potem pa nisem skoco na posto. Darn.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Tilen ::

Kaj pomeni tisti 3-weg ?

Lp.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Red_Mamba ::

3 weg = 3 možnosti
1(zmaga domači)
0(neodločeno)
2(zmagajo gostje)

pri tem moraš pazit ker stava ne vsebuje podaljškov! posebaj pri NBA je to pomembno, pri fuzbalu ne tolko.

pa še pri basketu na bet&win nimaš 3 možnosti ampak samo 2, ker se podaljški upoštevajo. tako da ne bo kdo kdaj zajebal če bo moje bet&win stave šel vplačat na e-stave.
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

pirx ::

Fajn zadetek, Red_Mamba :D

Jaz sem se pa odločil, da naredim enomesečno "analizo" (slovenska stavnica), kako bi se stvari iztekle, če bi vsak dan stavil na 3 dogodke, s kvoto do 1.15, s plačilom 5.000 SIT.

Bom poročal :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pirx ()

Tilen ::

Ugotovil bos, da si na zgubi. Sploh ne poskusaj.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Red_Mamba ::

ja Tilen ma prav, naredi samo teoretično analizo :D

jaz stavim nekje od 3 do 6 tekem , pri tem pa so kvote od nekako 5 pa do 20, stavim 10EUR na listek. ponavadi napišem (kot ste vidli)
3 ali 4 tekme pri katerih sm 99.99% da bom dobil. Potem pa napišem nov listek z enakimi predhodniki + še 2 tekmi zraven. Pa spet nov listek z še nekaj tekmami zraven. V najslabšem primeru spušim 20+EUR.
Če zadenem sam ta nižjo kvoto (ponavadi okoli 5) imam še vedno okol 20EUR profita, če trofim še 2. listek je ponavad nekaj 100EUR, če pa vse 3 pol sm pa že v pokoju :D

redno pišem tudi listke ki imajo zelo visoke kvote 1000+, samo na teh lsitkih nikoli ne stavim veliko, max 2.5EUR.

ubisvu je "bolj pametno", če loviš visoke dobitke, napisat listek z manj tekmami, kwota okoli 50, pa zato malo večji znesek vplačaš.
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

[SpydeR] ::

Red_Mamba dobiš za rundo :>>



0 že po defaultu ne maram, tku da sem kar tvojo drugo napoved upošteval. Ampak je blo pa na ene dveh tekmah (Aston Villa, Chelsea) pa kar napeto - odločitev v zadnjih 5 minutah igre.
««
«
1 / 38
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stavni nasveti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12141245 (16507) Pinturicchio
»

Stave? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8821137 (11330) Dzhimen
»

Športne stave

Oddelek: Loža
397138 (5449) bdoxx
»

sistem športnih stav (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8623314 (21824) kinggovhell
»

športne stave (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8618089 (8997) GregiB

Več podobnih tem