» »

java skripte

java skripte

Sambrosa ::

ok neki me zanima namreč imam izdelano stran in je polna napisane kode ane, potem pa dobim eno skripto npr za uro in tam mi piše kam naj jo vsavim , ne razumem kam jo moram dat ker je vse že razmetano. npr če mi piše da jo dam v head pol jo kr nekam v novo vrstivo v headu nalimam not al gre kako drugače, potem če je to tko pol je enako kot pri vstavljanju v body. Kje se dajo dobiti kake zelo zanimive java skripte in katere imate vi. (ampak zanimive)

Tody ::

ja to kr daš v novo vrstico heada ane, dober je da jo daš na koncu ane ker drugač zjebeš lahko celo stran ane. Mislim da si že našel stran ki si ji reče hotscripts.com ane in tm maš dost te robe ane, jest osebno nimam nobene skripte še ane, slo-tech pa tudi uporablja par skript ki so namenjene pisanju odgovorov ane. Resno manj ko imaš tega sranja bolje je za stran če me zanima koliko je ura bom pogledal desno spodaj ali pač na katero koli uro. Na tvojo stran tud ne bom šel gledat datuma, zadeve ki se prilepijo mišjaku na rep so neki časa fun potm pa so nadležne. Razna spreminjajoča in tresoča okna v sekundi zaprem, tko da take it easy with java script.

Sambrosa ::

aha pol se da na koncu, ok tnx ,ja sem tud jst mnenja da čim manj tega k utripa je na strani bolša je. sam npr maš kako skriptko ko si na linku se ti ob strani odpirajo slike ali ikone. npr pri povezavah narediš ko si na google.com se ti slikca pokaež to sem mislil.
tody še neki ze zanima ,ali obstaja in če je to java skripta (kako se ji še reče da vem iskat) npr ko imam neko igor on line in bi zraven dal en okno v katerag bi se pisalo rezultat igre in ime. upam da zastopiš. igraš ,končaš in potem samo napišeš im in rezultat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Sambrosa ()

Tody ::

hja to more bit v samo igro vključeno če ne drugega bi ti moral imeti izvorno kodo igre in to dopisat zdraven, kaj točno pa nimam pojma


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pohitritev spletne strani

Oddelek: Izdelava spletišč
292229 (1172) vezalke
»

Internet strani kot slideshow

Oddelek: Izdelava spletišč
212071 (1822) sverde21
»

Izdelava menija? (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
767133 (6140) Jackass
»

Ikona pred linkom!!

Oddelek: Izdelava spletišč
202409 (2140) Xgroznik
»

Komentarji & Kritike

Oddelek: Omrežja in internet
301779 (1234) SLOWWWeb.net

Več podobnih tem