Forum » Omrežja in internet » Lan party in server
Lan party in server
sonyboy ::
Zdravo!!!
V kratkem bi radi organizirali lan party okrog 30 folka. Do sedaj sem ograniziral le male lan partye zdj pa je to malo večji an.Rabil bi odgovor na vprašanje: a na lan partyih drugje imajo za server igrce posebej računalnik - računalnik, ki je namenjen samo temu da je server... in če imajo mi lahko kdo razloži kako potem naredim tak server in kaj potrebujem... najlepša hvala za vsak odgovor!!!
V kratkem bi radi organizirali lan party okrog 30 folka. Do sedaj sem ograniziral le male lan partye zdj pa je to malo večji an.Rabil bi odgovor na vprašanje: a na lan partyih drugje imajo za server igrce posebej računalnik - računalnik, ki je namenjen samo temu da je server... in če imajo mi lahko kdo razloži kako potem naredim tak server in kaj potrebujem... najlepša hvala za vsak odgovor!!!
SonyBoy
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Igre za LAN PartyOddelek: Igre | 3306 (2252) | RokX |
| » | Lan party, kako do programske opremeOddelek: Programska oprema | 1225 (885) | blackbfm |
| » | CoD Lan party v Lomu! (za klane ter posameznike)! Februarske počitnice!Oddelek: Igre | 2588 (1804) | mrezna |
| » | Slo-Tech Lan 2003 - Katere igre? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6187 (4952) | ferjan |