Forum » Omrežja in internet » EMulin webserver
EMulin webserver
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
mared ::
A zna kdo pomagat pri temu. Server očitno deluje, saj če v firefoxa odtipkam svojo IP številko 192.168.62.xx:4711 vidim da server normalno deluje. Na svojem routerju sem forwardiral zunanji port (4711 na notranjega 4711), ampak stvar noče delati.
Aja, router je na dinamičnem študenskem paketu in daje internet dvema PC v mreži. Poskusil sem tudi z storitvijo dyndns.org, ki očitno deluje, kajti router uspešno javlja vsako spremembo IP. Samo moja domena noče delati, pa tudi IP ne (oblike xxx.xxx.xxx.xxx:4711)
Ali mi lahko kdo pove, kje sem polomil?
Aja, router je na dinamičnem študenskem paketu in daje internet dvema PC v mreži. Poskusil sem tudi z storitvijo dyndns.org, ki očitno deluje, kajti router uspešno javlja vsako spremembo IP. Samo moja domena noče delati, pa tudi IP ne (oblike xxx.xxx.xxx.xxx:4711)
Ali mi lahko kdo pove, kje sem polomil?
- zaklenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2119 (1901) | Goldee |
» | Cisco 831 MAC addressOddelek: Omrežja in internet | 1160 (1104) | marjanX |
» | Težave z routerjem LevelOne FBR-1405TXOddelek: Pomoč in nasveti | 2384 (2054) | boom-bar |
» | težave z lowid-jem (router)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1714 (1574) | Cokolesnik |
» | zagon in zaustavitev aplikacijd od dalec - winXPOddelek: Operacijski sistemi | 828 (741) | matic |