» »

TB900_pečka

TB900_pečka

burekar ::

Torej, moj sestrič si je nabavu TB900, hlajen je z Volcanotom 2, vse skupi je v uni big tower macase škatli. Greje se pa v povprečju 51°C. Men se zdi, da se je mal nategnu ker je nabavu ohišje za 25k, ki mu zanič hladi.
V mislih imam brušenje Volcanota 2 in drugo pasto. A bi še kej pomagal, če bi dal 2 80mm ventilatorja za out-take?
Vodno odpade, ker se mu ne lub delat, ampak kolk kej mislite da bo mela zadeva stopinj po brušenju, pasti, in dveh dodatnih ventilatorjih? Sprašujem zato ker ne vem če se sploh splača kej delat.

element ::

Pomoje se splača dat 2 120x120 venta v stranico, je takoj par stopinj dol. Pol vulkanota se ne splača brusit, paste pa če jo maš glih prov gor je ok, drugač pa tok namaž, da je glih mal belo. :D Hmm, kaj druzga se pa že ne morem več spomnit. Po teh modih pričakuj okrog 47°c. :) Bolš k 51 :D.

danielka84 ::

jas sem dal na stranico 2 80mm venta za vhod zraka, potem še pa enega odzadaj za izhod zraka, samo sem jih priklopil na 5 V da so tišji!
S tem sem pridobil 4-6 stopinj ...

Tak da mislim da se ti splača, še bolje je pa če maš 120mm ...

Lp

msmiha ::

Jaz sem pa , dal na stranico enega 120mm in enega 80mm v napajlnik sem pa vgradil še enega 60 mm tak, da je pretok zraka čim boljši. rezultat je 12*C nižja temparatura
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

footprint ::

Mislim da bo držalo kar se ohišja tiče.
Za rezliko sem sam nabavil ohišje istega proizvajalca le za enkrat več tolarčkov 50KSIT in tudi tukaj ni hlajenje navdušajoče. ravno danes mislim dodajat ventilatorje ker je vroče.

Don't buy MaCase !!!! at least for this money!

VASkO ::

50 jurjev? da me nau kap zadela... skoda penez, za ta denar dobis odlicne komponente!!!!!

Koci ::

Za Athlone je itak znano, da se velik grejejo, tja do 54 stopinj, tak da ni prevelike panike. Še kakšen vent naštimaj na ohišje pa bo.
Panta rei!!

Binji ::

50 jurju? Mene je hmal kap ku sm zvedu da stane big tower ohisje, ku sem ga tel kupit 15.000sit. Z malce predelave bo pa raztuuuuural>:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Heh, jest sm dal v kišto 2 120x120 venta v stranico, pa 2 80x80 spredi/zadi, zdej je pa tak prepih, da je kej. Vam poročam o rezultatih, ker dele je trenutno plata u reklamacijo šla (sm jo skuru >:D), tko da po vsej vrjetnosti novo dobim, pa vam takrat rezultate povem.

burekar ::

Aja, intake ventov ne mislim vgrajevat. Sam outtaka, ker ima edini intake fan gor protiprasno zascito. Nočemo preveč statike v računalu.

Sej daš pa dol protiprašno zaščito al pa ozemljiš računalo (en tanek kabl do radiatorja, pa je. :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

modificiranje ohišja

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
101402 (1177) Wad@
»

Koliko se greje vaš mlinček

372125 (1423) tx-z
»

Temperature: rezultati!

251818 (1485) Sumak
»

L0S REzuLTAT0S TU !!! Vsi ki va moja majhna raziskava zanima kojci vržite uč na to ru (strani: 1 2 )

715415 (4477) texhex
»

Kaj vse ste nardil z Abakom?

263726 (3294) iCe

Več podobnih tem