Forum » Izdelava spletišč » Domena?
Domena?
Defero ::
Oj vsi...
Jaz sem za strica naredil stran zdej pa ko sva jo registrirala pri arnesu pod .si in je on dobil nazaj neke podatke. Sedaj pa piše da moremo pooblastilo poslati gor ... ampak kolikokrat preberem tista navodila jih ne razumem. A bi mi lahko kater mogoče to razložil! Bi bil gorozno hvaležen ker se že dolgo to vleče zdej!
LP
Jaz sem za strica naredil stran zdej pa ko sva jo registrirala pri arnesu pod .si in je on dobil nazaj neke podatke. Sedaj pa piše da moremo pooblastilo poslati gor ... ampak kolikokrat preberem tista navodila jih ne razumem. A bi mi lahko kater mogoče to razložil! Bi bil gorozno hvaležen ker se že dolgo to vleče zdej!
LP
gregy ::
kolikor jaz vem ti skoraj vse za domeno.si uredi tvoj ponudnik oz. tam kjer bos gostil domeno .. sam ena dva lista mu poštempljaš .. da se strinjaš da on upravlja tvojo domeno in da potrjujes verodostojnost podatkov .. jaz sem imel vse fertik v dveh dneh .. danes poslal jutri vklopili pojutrisnjem refreshali DNS-e in je bilo ... no ja treh dneh :))))
Tody ::
Izpolni takle PDF dokument In ga pošlji arnesu. Zdej če ne gostiš pri siolu boš moral ustrezno temu podatke priredit (DNS strežnike)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Registrarji so v nemilost prepustili skoraj 5-tisoč domen .SIOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4896 (3639) | AtaStrumf |
» | SiOL? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 20382 (12845) | goba |
» | Vpis registrirane domene v primarni DNS strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 3520 (3214) | Tody |
» | vpis v DNS - je to normalnoOddelek: Omrežja in internet | 3338 (3027) | SebyDiamant |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17159 (17159) | Bakunin |