Forum » Navijanje » Athlon 1330 @ 1560
Athlon 1330 @ 1560
Boky ::
Ker mi je Pretoriajanec zaklenil temo v "Hlajenje in modifikacije", bom za vase mnenje vprasal se enkrat tukaj.
Kolega ima procesor iz naslova. Pri 1560(156*10) dela brez problema, ampak problem je v tem, ker je temperatura procesorja 71 st.C pri full obremenitvi in odprtem ohisju. Cpu je hlajen z Mini Copper Orbom. Povezava med procesorjem in orbom je default termalni trak, ki je bil ze gor na orbu ob nakupu. To je bilo imerjeno ob 2.00 zjutraj, ko ni bilo ravno nevem kako vroce v sobi. Meni se zdi, da je temperatura procesroja malce previsoka, ali? Temperatura procesorj pri default ferkvenci (1330) je bila 65 st.C, pri enakih pogojih.
Se tudi vam podoben Athlon tok greje pri odprtem ohisju ?
Kolega ima procesor iz naslova. Pri 1560(156*10) dela brez problema, ampak problem je v tem, ker je temperatura procesorja 71 st.C pri full obremenitvi in odprtem ohisju. Cpu je hlajen z Mini Copper Orbom. Povezava med procesorjem in orbom je default termalni trak, ki je bil ze gor na orbu ob nakupu. To je bilo imerjeno ob 2.00 zjutraj, ko ni bilo ravno nevem kako vroce v sobi. Meni se zdi, da je temperatura procesroja malce previsoka, ali? Temperatura procesorj pri default ferkvenci (1330) je bila 65 st.C, pri enakih pogojih.
Se tudi vam podoben Athlon tok greje pri odprtem ohisju ?
BigFoot ::
vzem cooler iz proca, dol vzemi termalni trak, pol dej pa med cooler in proc termalno pasto. pametno bi blo tud mal cooler pobrusit.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
OZZY ::
To je preveč. A si odstanil nalepko na termalni pasti odspodi?? Če nisi popravi. Pa tudi mislim, da mini coper orb za tako bestijo ni dobra izbira-ne sfolga odvajat zadosti toplote pri tebi. Raj nabavi kakega vulkana2 za kaka 2 jurja.
Moraš vedet, da pri navijanju naraste potreba po zmoglivejšem ventu.
Moraš vedet, da pri navijanju naraste potreba po zmoglivejšem ventu.
Go with the flow.
Boky ::
Koliko sem gledal teste hladilnikov naj bi Mini Copper Orbom malce bolse hladil kot Vulcano II. Bova pa vsekakor odstranila trak in dala pasto vmes.
msmiha ::
Priporočam, da coler namaže s termalono pasto in pa si v stranico naredi dva ventilatorja tako ko sem jih jas
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stik procesorja in hladilnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1532 (1235) | AntiC |
» | MENJAVA ventilatorja na Thunderbirdu;Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 989 (877) | Malecky |
» | Volcano II vs. Chrom orb dT=0Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1488 (1162) | borut-t |
» | VOLCANO II - GLASNOST?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1592 (1301) | Binji |
» | Nov rekord... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3767 (2698) | kayot |