» »

muzika & programiranje

muzika & programiranje

darh ::

sam tko iz firbca sprasujem, kako muziko si vrtite, medtem ko ustvarjate ? Al mate rajs da je tisina ?

jest si vrtim: Pantera, Metallica, Slipknot, Cannibal Corpse, Six Feet Under,, Milencollin, Ramstein, NoFX :)
Excuses are useless! Results are priceless!
  • spremenil: darh ()

Lunik ::

Kadar programiram, mam ponavadi Metallico, al pa kakšne mp3-je od South parka. Če pa me kaj začne zajebavat in moram malo bolj mislit muzko sklopim.

Mr.-Viko ::

Ko delam karkoli (tudi programiram) vrtim dance glasbo. Bolj problematično postane, ko ne vem, kako naprej in se moram skoncentrirati. Včasih me to tako razkuri, da glasbo kar izključim. Potem pa gre vse lepo in prav. :D
No comment, really

lordgreg ::

jaz si pa kar lepo radijo nažigam.. me pa totalno razjezi, ko začnejo ne veliko po radiu diskutirat,.. potem hočem tudi jaz tišino (za nekaj cajta), dokler ne pridem na naslednjo stopničko..

Yohan del Sud ::

ni ga čez radio veseljak - umpa pumpa umpa pumpa

ju ju juhuhu

lordgreg ::

arghhhh... hehehehe... harhar.. LOL... anyways.. ob kakšnem vpisu odgovora pa lepo pride kak dober ROCK

GaPe ::

Jaz si vrtim Slipknot, KoRn, Megadeth, In Flames, Deftones, Slayer, Ramms+ein in še pa še....:D
Don't steal! The government hates competition.

McAjvar ::

Thja, zlo sede kak Mike Oldfield, Vangelis, Dido, Madonna, Rhapsody, Queen, Rammsteine bi rad nek dobil, Enigma, dance, klasika, dixieland, ... malo mesano na zaru, hehe.
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov

darh ::

alo McAjver.. če češ se lahko zmenva za menjavo Rhapsody (upam da taprave mislm, tiste melodične metalce k polejo o škratkih in dworfih ipd.. ) za Ramstein-e... kaj pravs ? pis mi na xbite@zipp.nu... :)

GaPe.. pa ti tud, če si prpravlen posharat Slipknot pa In Flames
Excuses are useless! Results are priceless!

Monster ::

Metallico, pa take hardcore(Slipknot), ti mal ritem pisanja pospeši:\:\:\.. Če pa že morm razmuisljat pa mam tuk kake na easy komade;(
Ka zaboga...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj poslušate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
877225 (4684) Slamca
»

Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1099693 (8161) OmegaM
»

Vaš najboljši komad (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26623261 (17271) AnWar
»

Vam najboljše pesmi... (strani: 1 2 )

546573 (5755) JamesBond
»

the best BANND*s (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
596699 (6013) webcreator

Več podobnih tem