Forum » Pomoč in nasveti » Autocad 14 na Windows XP?!
Autocad 14 na Windows XP?!
ntk ::
Imam problem in se bolj malo spoznam na računalnike. V Windowsih Xp bi rad naložil Autocad 14, pa mi napiše "16-bitni podsistem sistema windows".... in da neka datoteka ni dovoljena v operacijskem sistemu. Kaj naj storim? Ali je mogoče program prestar za te windowse. Ali imam na računalniku lahko dvoje windowse in kako to naredim?
- spremenilo: bastadu ()
Highlag ::
Na moji mašini Acad 14 dela brez problema. Imama pa WXP home. Tudi ob namestitvi ni bilo nobenih problemov
Never trust a computer you can't throw out a window
STASI ::
Napako katera se izpiše vpiši v google in poišči suport od Microsofta in sledi navodilom.
Ali piše da imaš težave z autoexec.nt?
Ali piše da imaš težave z autoexec.nt?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: STASI ()
Jeger ::
Lep pozdrav...
Jaz mam podoben problem in sicer ko hočem instalirat program loto asistent mi napise c:\windows\system\autoexec.nt. Sistemska datoteka je neprimerna za zaganjnjane programov v operacijskem sistemu MS-DOS in Microsoft Window.
Imam windows XP profesional...
Hvala:)
Jaz mam podoben problem in sicer ko hočem instalirat program loto asistent mi napise c:\windows\system\autoexec.nt. Sistemska datoteka je neprimerna za zaganjnjane programov v operacijskem sistemu MS-DOS in Microsoft Window.
Imam windows XP profesional...
Hvala:)
Lep pozdrav :)
Poglej Link če pa ne pomaga pa napiši kar ti računalo reče v google in poišči support od microsofta sledi navodilom na starni za napako.
Jeger ::
Sedaj mi sicer ne napiše več tistega samo setup file se sploh ne odziva ko ga klikne...
Lep pozdrav :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | STOP: 0x00000007B (0xF8B8C528, 0xC0000034, 0x0, 0x0)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2253 (2128) | Rok Nemec |
» | windows could not start beacause the following file missing or corruptOddelek: Pomoč in nasveti | 1091 (1012) | LoneWolf |
» | WTF ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 989 (877) | bastadu |
» | A se splača dat SP2Oddelek: Operacijski sistemi | 1651 (1099) | Jochaan |
» | win xp ne zazna celega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1147 (1057) | BigHugo |