» »

wireless question

wireless question

Roadkill ::

Zanima me, če se splača kupit:
PCI kartica
+
AP900
Za 25k?

S tem da rabim en comp vezan direktno na net, 2-3je se bodo pa na AP connectali izključno zaradi surfanja. Zadeva pa mora potegnit skozi železo-betonsko plato in 1-3 stene (zračne razdalje največ do ~7m).
Sploh ne vem, če ponuja možnost direktne povezave na AP. Nočem poleg tega nabavljat še huba/switcha...

Help. :)

bastadu ::

Če imaš neko majhno možnot potegni raje kabel, ker kabel je le kabel... Ker optične ovire zelo skrajšajo domet wireless zadevam, sploh kakšne železobetonske stene...

Roadkill ::

Jah železobetonske stene tudi zelo ovirajo polaganje kablov, zato to ne pride v poštev.
Fora je, da ima fotr tudi laptopa in bi se kdaj rad priklopil na net. Poleg tega bom tudi jaz nekoč nabavil laptopa in se ne bi branil svobode...

Samo ker bi bila to "investicija za prihodnost" bi rad da je nekaj, kar bo delovalo dobro in kvalitetno. Pa me zanima, če je tale oprema zadosti kvalitetna za enega povprečnega uporabnika. In predvsem, če je cena primerna.
Ker zadeve ne bi najavljal že zdele, če ne bi imel ravno tele ponudbe in denarja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafične Tablice?!

Oddelek: Zvok in slika
101536 (1409) itak37
»

WLAN - kaj mi svetujete!! NUJNO

Oddelek: Kaj kupiti
81432 (1213) pujsek_
»