» »

Videorekorder in računalnik

Videorekorder in računalnik

Horny ::

Imam videorekorder in računalnik. Sedaj pa me zanima, kako ju lahko povežem, da bi lahko videokasete presnemal na disk v avi format. Imam grafično geforce 4200 128Mb s TV izhodom. Ali slučajno rabim še TV kartico in kakšne programe še vse rabim.
Zelo bi bil tudi hvaležen, če bi mi kdo še povedal postopek, kako to sploh naredim, vsaj osnove.
Najlepša vam hvala.

Caligula ::

Hmm,

zate bi bilo najbolje, ce probas svojo grafo prodat za kakih 23 cukov in doplacas 5 cukov in si kupis novo Asusovo 4200 v JAetu za 28k, ki ima VIVO funkcijo, ker rabis VIDEO IN za kaj takega. Dejansko bi slo tudi preko video kartico, a kar sem ti napisal zgoraj je najboljse zate. Pa se tista kartica se dobro navija, dobis 2 leti garancije pa tina softwera je zraven. Tudi tega, ki bi ga rabil za presnemavanje videa na disk...

CaqKa ::

rabiš video in... z video out si ne morš nič pomagat pri tem.

marS ::

Če hočeš v TV loćljivosti zajemat video (in audio, jasno), potem potrebuješ kako kartico oz. napravico, ki ima na eni strani vhode za tvoj VCR (VHS, SVHS, Scart) na drugi strani pa izhod firewire ali USB 2.0 v PC. To se ti zdaj najbolj splača, take naprave so tam od 15-60K sit.
Primer cc 16K PinnacleDazzle-bivši Fast
ali pa mal boljš zadeva je od iste firme tukaj
----------------------------------------------------------
to je za hobi, če pa hočeš kaj več pa moraš itaq prešaltat na najmanj DV format......
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Horny ::

Zanima me, če bi se dalo povezat videorekorder preko tv kartice, ker jo tud imam in če se da, katere kable potrebujem?

Trancedeejay ::

Clovek lahko priklopis preko scart adapter,ki ima na koncu cince za video in audio in to priklopis na TV tuner,lahko pa preko antena out na videorekorderju vklopis v antenski konektor na tv tunerju in poisces kanal videoekorder in je resen.
Have a nice Day

Matt

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VHS v Divx in podobno

Oddelek: Zvok in slika
426075 (3665) francek1
»

kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)

Oddelek: Zvok in slika
113357 (3059) pivmik
»

WLAN - kaj mi svetujete!! NUJNO

Oddelek: Kaj kupiti
81423 (1204) pujsek_
»

Mnenja o Yakumo PDAju

Oddelek: Strojna oprema
81031 (927) Caligula
»

Koliko nese WLAN?