Forum » Loža » Anarchy
Anarchy
Vanich ::
Ne vem a ste se samo zajebaval al kaj, kaj je zej s temu oddelkom ????? (anarchy) Al sem jest kej zamudu ???? (dvomim, dopuščam pa možnost, da nisem razumel kakšne skrite poante v pogovorih, ker sem po naravi bolj zabite sorte; piši: neumen ko lesen tič).......
Primoz ::
bo ko bo (ko se bomo zmenili vse podrobnosti)
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Marjan ::
pepca no, sam sebe pa res ni treba zalit !
Ja, prav si razumel, ta oddelek seveda BO!
Vendar so si Slo-techovci (izgleda tako) izbrali pravilno pot in bodo pred tem odpravili bistveno resnejsi problem s pocasnim serverjem!
4. povem: odstrante zvezdice -vsaj zacasno, in forum bi ponovno normalno deloval ! -a ni to ze zadosti
--------
ta post sem posilju ze pred 5 uram pa ni ratal, sm ga pa zdele...
Ja, prav si razumel, ta oddelek seveda BO!
Vendar so si Slo-techovci (izgleda tako) izbrali pravilno pot in bodo pred tem odpravili bistveno resnejsi problem s pocasnim serverjem!
4. povem: odstrante zvezdice -vsaj zacasno, in forum bi ponovno normalno deloval ! -a ni to ze zadosti
--------
ta post sem posilju ze pred 5 uram pa ni ratal, sm ga pa zdele...
jeti ::
Sam a ne bi tale Anarhija še dodatno obremenila strežnika? ker tam bi pa folk res brezveze nabijal poste in teme in mislim da bi se kmalu nabralo preveč nepotrebnega prometa.
Res, PRVA prioriteta naj vam bo posodobitev strežnika. Saj vem, da bo moj (in še čigav) denar pametno naložen.
Res, PRVA prioriteta naj vam bo posodobitev strežnika. Saj vem, da bo moj (in še čigav) denar pametno naložen.
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti
Včasih je bil http://come.to/jeti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov oddelek - Anonimni eksperiment (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 9931 (6048) | R33D3M33R |
» | kako objavit web na spletu???Oddelek: Izdelava spletišč | 1586 (1204) | nurmaln |
» | Znanost in tehnologijaOddelek: Znanost in tehnologija | 1841 (1259) | Gh0st |