Forum » Kaj kupiti » Kateri switch?
Kateri switch?
LuiIII ::
Malce nameravam upgradati domačo mrežo. V njej bo 1(server) + 3 računalniki (zaenkrat). Vprašanje je kateri switch kupiti? Naj bi bil seveda čim cenejši in pri nas dobavljiv. Aja pa še nekaj, a je COMPEX SWITCH PS2208 v redu nakup?
Lui
Lui
footprint ::
HUB je preteklost !!!!
Če rabiš hitro mrežo je switch za enkrat dost vredu rešitev. Je malce dražja vendar se splača. Kar se HUBov tiče mi dva ležita v predalu in jih rabim ko grem kej servisirat al pa prepisvat k frendom pa za teste, drugač pa 100BaseT dela.
Meni se dopadejo Switchi od IntelliNet (trži jih TechTrade Vošnjakova 5 Lj ploleg Hotel Lev-a)
Imaš od namiznih 2,5,8 portne do rack mountable switch-e . Za ceno pa ne bi vedel. Poklič TechTrade.
Če rabiš hitro mrežo je switch za enkrat dost vredu rešitev. Je malce dražja vendar se splača. Kar se HUBov tiče mi dva ležita v predalu in jih rabim ko grem kej servisirat al pa prepisvat k frendom pa za teste, drugač pa 100BaseT dela.
Meni se dopadejo Switchi od IntelliNet (trži jih TechTrade Vošnjakova 5 Lj ploleg Hotel Lev-a)
Imaš od namiznih 2,5,8 portne do rack mountable switch-e . Za ceno pa ne bi vedel. Poklič TechTrade.
footprint ::
Aja HUB je dummy. Pošilja kr nekam sploh ne ve kam za razliko od switcha ki postavlja navidezni tunel med stržnikom in odjemalcem.
G[e]c ::
Kupi LevelOne switch dela super jest mam 8 portnega.
Sicer sm ga kupu v nemciji sam zdej se ga tud pri nas dobi, ce bos prisel na lan party v bohinj ga bos tud tm lahko kupu drugac pejt na na tole stran
http://www.digital-data.si/
tuki majo level one opremo.
520115 FSW-2105TX 5 Port 10/100Mbps Fast Ethernet Switch 24.084 28.660
520118 FSW-2108TX 8 Port 10/100Mbps Fast Ethernet Switch 26.919 32.034
Jest bi na tvojem mestu kr 8 portnega kupu za 4 jujre vec se splaca ce pa res ne rabs cist nc vec portov pa kupi 5.
Sicer sm ga kupu v nemciji sam zdej se ga tud pri nas dobi, ce bos prisel na lan party v bohinj ga bos tud tm lahko kupu drugac pejt na na tole stran
http://www.digital-data.si/
tuki majo level one opremo.
520115 FSW-2105TX 5 Port 10/100Mbps Fast Ethernet Switch 24.084 28.660
520118 FSW-2108TX 8 Port 10/100Mbps Fast Ethernet Switch 26.919 32.034
Jest bi na tvojem mestu kr 8 portnega kupu za 4 jujre vec se splaca ce pa res ne rabs cist nc vec portov pa kupi 5.
LuiIII ::
Ej hvala za informacije! Hub pa žal ne pride več v poštev ker mislim med compi izmenjevati kar veliko količino informacij (veliki rastri,...). V bodočnosti pa bom mogoče postavil še kakšno render farmico.
Lui
Lui
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Večportni switch za LAN partijeOddelek: Kaj kupiti | 1380 (1173) | AlexUS |
» | Switch ali Gateway?Oddelek: Kaj kupiti | 1411 (1279) | SasoS |
» | Ali je ta switch dober?Oddelek: Kaj kupiti | 1380 (1188) | LevelOne |
» | Kater Switch?Oddelek: Kaj kupiti | 1214 (1160) | PaJo |
» | kateri 16 port switch?Oddelek: Kaj kupiti | 1002 (858) | nicca |