» »

Pinnacle PCTV Stereo - problem s slušalkami Logitech USB Headset 20

Pinnacle PCTV Stereo - problem s slušalkami Logitech USB Headset 20

mano ::

Pozdravljeni,
omislil sem si zgoraj omenjene slušalke. V Control Panel imam nastavljene kot default in če imam vklopljene, mi v vseh programih zvok prihaja v slušalke in ne v zvočnike (tudi če so vklopljeni). Problem pa je pri gledanju TV v PCTV Vision. Tu zvok še vedno prihaja iz zvočnikov, čeprav imam vklopljene slušalke. Zanimivo pa je, da če v PCTV Vision spreminjam glasnost, zvočniki nič ne reagirajo. Če v PCTV Vision, ko imam priklopljene slušalke kliknem na gumb za nastavitve, se program enostavno usuje, slike ni več, zvok od TV programa pa še vedno prihaja iz zvočnikov. Če imam slušalke izklopljene, gumb za nastavitve deluje normalno.

Aja še to, kartico Pinnacle PCTV Stereo imam z zvočno povezano z eksternim kablom (line-in input).

Kakšna ideja kaj bi blo lahko narobe?

CaqKa ::

probaj posodobit driverje za one usb slušalke. pa tisti pinacle pctv stereo program.

mano ::

ma sem poskusil; posodobil sem program z zadnjo obstoječo verzijo, drijverjev za slušalke pa tko ni nobenih zraven (ali na intrenetu) - vštekaš v USB, Win jih prepoznajo in to je to.
dela pa še skoz ne...
imam pa še eno vprašanje; če imaš slušalke s klasičnim analognim priklopom in imaš tudi zvočnike, ali imaš lahko obojega hkrati priklopljenega? se da dobit kakšen razdelilc al kaj podobnega? na zvočni imam namreč le en izhod.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13420162 (7708) dire
»

GEFORCE 8600GT

Oddelek: Pomoč in nasveti
6890 (823) ANGEL_B
»