Forum » Igre » Težave z online igrami
Težave z online igrami
odpisani ::
Živjo!
Če igram igre mi delajo brez težav....če pa ji želim igrati prek interneta , mi serverje najde vendar pa se ne morem povezati na njih.
Baje da je problem v kabelskem ponudniku za internet ker imajo baje zaprte porte.
Obstaja mogoče kak način da bi se lahko igre vseeno igrale prek interneta?
Lep pozdrav!
Če igram igre mi delajo brez težav....če pa ji želim igrati prek interneta , mi serverje najde vendar pa se ne morem povezati na njih.
Baje da je problem v kabelskem ponudniku za internet ker imajo baje zaprte porte.
Obstaja mogoče kak način da bi se lahko igre vseeno igrale prek interneta?
Lep pozdrav!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Bojevnik ::
Za tak problem še nisem slišal in tudi ne vem kako bi ga rešil, toda dobro bi bilo da poveš preko katerega ponudnika si povezan.
Zheegec ::
Pa imaš originale?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Exilian ::
kera igra
ker ponudnik
keri porti
maš ti farewall,router,ipd.
ker ponudnik
keri porti
maš ti farewall,router,ipd.
It's not the opensource i hate.
It's the fanclub I cannot stand.
It's the fanclub I cannot stand.
odpisani ::
Ponudnik je Triera Internet (kabelska).
Igre sicer niso original (FIFA 2005,Call of Duty United Offensive,..) ne dela pa mi tudi WOLF ET.
Igre sicer niso original (FIFA 2005,Call of Duty United Offensive,..) ne dela pa mi tudi WOLF ET.
schejk ::
probi cist izklopit firewall. Pa onga od SP2 tud ce ga mas. Kr js tud ne morm spilat nobene igrce prek gamespy ce mam firewall vkloplen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet Hitrost in vplivOddelek: Pomoč in nasveti | 2039 (1749) | Machiavelli |
⊘ | Igranje prek internetaOddelek: Igre | 1139 (1097) | OmegaBlue |
» | Vse o pingu (pri igrah)Oddelek: Omrežja in internet | 2159 (1812) | 64202 |
» | Call of duty server bo nocoj od 18.00 naprej (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11391 (6981) | Groovy |
» | SiOL ali Arnes (oz. drug kabelski ponudnik) v naslednjih letih ?Oddelek: Omrežja in internet | 1616 (1259) | pivmik |