Forum » Šola » slo-tech@FDV
slo-tech@FDV
Z-lot ::
Okej, zadeva je sledeča. FDV je eden bolje tehnološko opremljenih faksov (sploh če ga primerjamo naprimer s FF, hehe). Kot slo-techarju, ki je istočasno še študent omenjene fakultete mi ta (delno) elektronski sistem precej ustreza...
..tako kot tudi drugim slo-techarjem, ki jih je po mojem na FDVju kar precej, a jih je v množici težko opaziti. Sploh zato, ker se skoraj za nikogar ne ve, da je FDVjevec.
Torej, na plano z resnico! Naj izvemo koga vse je mogoče srečati naokoli
(zame že veste, da sem 1. letnik APJU smeri in trenutno še dokaj redno obiskujem predavanja )
..tako kot tudi drugim slo-techarjem, ki jih je po mojem na FDVju kar precej, a jih je v množici težko opaziti. Sploh zato, ker se skoraj za nikogar ne ve, da je FDVjevec.
Torej, na plano z resnico! Naj izvemo koga vse je mogoče srečati naokoli
(zame že veste, da sem 1. letnik APJU smeri in trenutno še dokaj redno obiskujem predavanja )
Phoebus ::
kaj točno je na fdv tehnološko naprednega?
...razen modernega izgleda nove bajte
...razen modernega izgleda nove bajte
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Phoebus ()
Z-lot ::
Ne naprednega, opremljenega :> S tem mislim predvsem na elektronski indeks, spletni referat... kake posebne naprednosti pa zaenkrat ni slutiti (glede na to da uradna spletna stran fakultete lepo deluje samo v IE-ju, sumim da zaradi grdegagrdega javascripta). Prej bi rekel, da poskusa drzati korak s casom (kar pa recimo v prejsnem postu omenjeni FF ne uspeva najbolje).
Zame je pomembno predvsem to, da lahko veliko stvari postorim preko svojega racunalnika (kar je po moje en srednje velik +).
Phoebus, si ti tudi "naokoli"?
Zame je pomembno predvsem to, da lahko veliko stvari postorim preko svojega racunalnika (kar je po moje en srednje velik +).
Phoebus, si ti tudi "naokoli"?
xenon74 ::
Z-lot od kje tebi te informacije?
Elektronsko index in ostalo je uvedeno na vseh fakultetah - tudi na FF prav lepo laufa - prav tako na FA in PA in EF,...
FDV-ja pa ne bi imenoval kot bolje tehnološko opremljenih faksov- prej mu pritiče ime birokratska fakulteta.
X74
Elektronsko index in ostalo je uvedeno na vseh fakultetah - tudi na FF prav lepo laufa - prav tako na FA in PA in EF,...
FDV-ja pa ne bi imenoval kot bolje tehnološko opremljenih faksov- prej mu pritiče ime birokratska fakulteta.
X74
http://setiweb.ssl.berkeley.edu/team_display.php?teamid=30319
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xenon74 ()
OwcA ::
Čisto na vseh ravno ne, ampak mi smo čudni že po definiciji.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazonova Alexa snemala pogovor in ga poslala naključnemu stiku (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 19863 (15358) | OK.d |
» | Diplomska na FDV... (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 83580 (76251) | Matako |
» | Ali je država res zafurana zaradi FDV-jaOddelek: Problemi človeštva | 5262 (3735) | PrimozR |
» | MSN friends! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5583 (2524) | Dekinio |