Forum » Pomoč in nasveti » virus-trojanski konj
virus-trojanski konj
tropinovec ::
torej:
danes sem bil srečni dobitnik tega virusa, ki ga je sophos antivirus sicer našel ter izbrisal, vendar prijatelj -izkušeni računalničar trdi, da tega virusa ni mogoče izbrisati ter bo treba formatirati disk.
je res ali ni???
danes sem bil srečni dobitnik tega virusa, ki ga je sophos antivirus sicer našel ter izbrisal, vendar prijatelj -izkušeni računalničar trdi, da tega virusa ni mogoče izbrisati ter bo treba formatirati disk.
je res ali ni???
HEKO ::
Kak pa si ga dobo? (če mogoče veš :))
Mislim, da boš res moral formatirat...... :(
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
andro ::
Če ti ga je zbrisu ga ni.
To have no errors, woud be life without meaning .
No strugle no joy!
3L33T ::
Nism prepričan, ampak a ni pr enih trojancih treba sam zbrista določn fajl, ki se pretvarja da je neki druzga, v resnic je pa trojanc. Saj pr BackOrifice je blo tko. Belive me i know Sam je pa tud odvisn kerga trojanca si dobu?
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!
gaso ::
Ime Ime virusa povej pol se pa naprej pogovarjamo... Obstajajo pa res virusi ob katerih pomaga samo format c: /mbr
tropinovec ::
fantje hvala za odgovore, naredil pa sem format:c ter fdisk/bmr...
saj že dolgo nisem formatiral disk in mu je že prav pasalo!
saj že dolgo nisem formatiral disk in mu je že prav pasalo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44130 (26170) | BorutK-73 |
» | READER_S.EXE, virus, da gate trga !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2806 (1935) | ^TMS^ |
» | virus trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 7889 (7536) | El Nino |
» | Za glodanje: nek čuden virus ie/mirc virusOddelek: Omrežja in internet | 3398 (2509) | Predator |
» | Opozorilo [staro]Oddelek: Novice / Varnost | 2106 (2106) | bastadu |