Forum » Pomoč in nasveti » Novi driverji AT, PROBLEMI
Novi driverji AT, PROBLEMI
mat11 ::
Imam XP pro in 9600 pro, ker so me stari driverji nekaj zezali, sem downloadal nove driverje, unlodal stare, počistil register, skratka računalnik čisto spucal starih driverjev. Inštaliral nove in dobil to opozorilo:
Setup was unable to complete instalation. Try to setup your adapter with with a standard vga driver before runing setup.
Probal vse mogoče načine pa nič, poizkusil inštalirati tudi stare driverje pa se mi pojavi isto opozorilo.
mat
Setup was unable to complete instalation. Try to setup your adapter with with a standard vga driver before runing setup.
Probal vse mogoče načine pa nič, poizkusil inštalirati tudi stare driverje pa se mi pojavi isto opozorilo.
mat
mat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD z GPUOpen odpira orodja in gonilnike za svoje grafične čipeOddelek: Novice / Grafične kartice | 11369 (9300) | matijadmin |
» | Driverji za grafično in w7Oddelek: Programska oprema | 929 (780) | i386 |
» | Nvidia opušča podporo za starejše grafične karticeOddelek: Novice / Grafične kartice | 5312 (4314) | MrStein |
» | TV tuner pod Linux-omOddelek: Operacijski sistemi | 1662 (1424) | Skrat |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5950 (4638) | BlackHole |