Forum » Strojna oprema » Problem treh ISDN PCI kartic v enem PC-ju (gonilniki)
Problem treh ISDN PCI kartic v enem PC-ju (gonilniki)
prehlajeni ::
Ojla!
Za en projekt potrebujem 3 (kasneje 4) ISDN PCI kartice v enem pc-ju. Zadeve hkrati ne moreš inštalirat ker se ena ištalacija konča pred drugo in restarta pc ko druge inštalacije še niso končane. Tako sem hotel 1 po 1 vstavljat in inštalirat. Prva se lepo inštalira, problem se pojavi pri drugi, ker ko jo prepozna ji avtomatično dodeli driverje prve kartice in ko jo pogledaš v Device Managerju sta dve le da je druga rumeno prekrižana in pravi da nima dovolj resourcev. Driverji očitno ne podpirajo hendlanja večih kartic. Zanima me ce se da nekako s strani windowsov "ločit" te drajverje ali pa že pred inštalaci določit da nekako windowsi ne pogledajo kaj je že inštalirano.
HVALA in lp
Za en projekt potrebujem 3 (kasneje 4) ISDN PCI kartice v enem pc-ju. Zadeve hkrati ne moreš inštalirat ker se ena ištalacija konča pred drugo in restarta pc ko druge inštalacije še niso končane. Tako sem hotel 1 po 1 vstavljat in inštalirat. Prva se lepo inštalira, problem se pojavi pri drugi, ker ko jo prepozna ji avtomatično dodeli driverje prve kartice in ko jo pogledaš v Device Managerju sta dve le da je druga rumeno prekrižana in pravi da nima dovolj resourcev. Driverji očitno ne podpirajo hendlanja večih kartic. Zanima me ce se da nekako s strani windowsov "ločit" te drajverje ali pa že pred inštalaci določit da nekako windowsi ne pogledajo kaj je že inštalirano.
HVALA in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP - prva izdaja, kje dobiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 3148 (2090) | StarMafijec |
» | Kater linux ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1246 (997) | imagodei |
» | ATI RADEON SAPPHIRE HD 2600 PRO 512 AGPOddelek: Strojna oprema | 1955 (1628) | thebaloh |
» | xp in ati TV tunerOddelek: Programska oprema | 1213 (1100) | Uporabnik |
» | racunalnik se noce vzgat!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1901 (1551) | rang3rus |