Forum » Elektrotehnika in elektronika » Dielectric grease
Dielectric grease
sharp ::
En lep pozdrav.
Zanima me kje bi se dalo kupiti zgoraj omenjeno mast? Je pa kao namenjena za zaščito kontaktov,drugačnega prevoda ne poznam.Ali obstaja tudi neko čistilo v spreju za čiščenje te masti?
Zanima me kje bi se dalo kupiti zgoraj omenjeno mast? Je pa kao namenjena za zaščito kontaktov,drugačnega prevoda ne poznam.Ali obstaja tudi neko čistilo v spreju za čiščenje te masti?
Azrael ::
Ugibam, ali misliš to tako imenovano mast za kontakte, ki zaščiti kontakte pred agresivnimi atmosferami, lugi in kislinami ? Če je to, gre za bolj redke masti (niso goste), običajno nekaj na osnovi vazelina, če pa ni drugega, pa za silo zadostuje tudi litijeva mast za ležaje.
Razmaščevalo pa je v bistvu sprej z acetonom.
LP, Azrael
Razmaščevalo pa je v bistvu sprej z acetonom.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Azrael ::
Žal ne, smo jo imeli nekaj na šihtu, samo ni bila v originalni embalaži, tako da ne vem ne oznake in ne kdo jo dela. Mogoče je proizvajalec Olma, ker v tistem obratu, iz katerega smo jo dobili, uporabljajo maziva te firme, lahko pa se motim. Mogoče bodo vedeli v kakšni trgovini z avtoelektriko, ker se te masti uporabljajo tudi v avtoelektriki za zaščito klem akumulatorjev. Razmaščevalo v spreju pa je od Kemisa.
LP, Azrael
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kontakt sprayOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10651 (8058) | lebang1 |
» | Nega usnjenih čevljev z Niveo??Oddelek: Loža | 6574 (6272) | Tear_DR0P |
» | Pralni stroj se mi ne ustavi!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 43463 (41523) | Pyr0Beast |
» | Problem z ojačevlcem!!!!Oddelek: Zvok in slika | 1062 (972) | OnTheMic |
» | Izolacija -antikondenz-Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2155 (1674) | Opkow |