Forum » Izdelava spletišč » "Error on page"
"Error on page"
garg ::
Orodje: Dreamweaver MX
Navadna html spletna stran, naložena z Dreamweaverjem.
Na spletu se pokaže ok, vendar odpodaj v orodni vrstici pise "Error on page." parumena mini ikonca s klicajem.
Od kod naj začnem odkrivati napako?
Kako naj jo poiščem v džungli html kode?
Navadna html spletna stran, naložena z Dreamweaverjem.
Na spletu se pokaže ok, vendar odpodaj v orodni vrstici pise "Error on page." parumena mini ikonca s klicajem.
Od kod naj začnem odkrivati napako?
Kako naj jo poiščem v džungli html kode?
Ziga Dolhar ::
Window -> Results -> Validation.
Sicer ti pa z rumenim označi kodo, v kateri naj bi bila napaka, in slednjo v property baru ponavadi tudi okvirno opiše.
Sicer ti pa z rumenim označi kodo, v kateri naj bi bila napaka, in slednjo v property baru ponavadi tudi okvirno opiše.
https://dolhar.si/
webfreak ::
Prav tako pa ti lahko pri tem pomaga validator. Zelo verjetno ti bo izpisal goro napak in s časom, ko jih boš odpravil bo izginil tudi tisti napis.
garg ::
Dobra novica: sem razumel
Slaba novica: ne znam popravit napak
Hvala za nasvete, grem v globoke študije, da vidim za kaj gre.
Žiggga, a me lahko kontaktiraš na sfida@hotmail.com
Ti bom nekaj odpisal, hvala!
Slaba novica: ne znam popravit napak
Hvala za nasvete, grem v globoke študije, da vidim za kaj gre.
Žiggga, a me lahko kontaktiraš na sfida@hotmail.com
Ti bom nekaj odpisal, hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VUPEN že odkril ranljivosti v Windows 8Oddelek: Novice / Varnost | 5268 (4036) | ender |
» | Zuni masovno umrli ob polnoči (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9662 (5423) | avarfang |
» | Kako hroščati so odprtokodni programiOddelek: Novice / Varnost | 5969 (3610) | 64202 |
» | Aretirali hekerja, ki je ogrozil pristanišče jedrskih podmornicOddelek: Novice / Varnost | 4139 (3414) | Daliborg |
» | HTML ... heheOddelek: Slo-Tech | 1248 (1087) | JLP |