Forum » Kaj kupiti » Razlika med temi pasivnimi hladilniki
Razlika med temi pasivnimi hladilniki
Slasher ::
Bonjour.
Ker mi NV5Silencer ne paše na grafo, si morm neki druzga na RAMe dat, da bodo hlajeni. Pa sem gledal te zadeve BGA RAM FREEZER - click in to BGA RAM FREEZER copper - click. V čem je razlika med tema dvema? So tile RAM freezeri kaj učinkoviti?
Pa če mogoče veste za kaj bolj "praktičnega" oziroma boljšega.
Lp
Ker mi NV5Silencer ne paše na grafo, si morm neki druzga na RAMe dat, da bodo hlajeni. Pa sem gledal te zadeve BGA RAM FREEZER - click in to BGA RAM FREEZER copper - click. V čem je razlika med tema dvema? So tile RAM freezeri kaj učinkoviti?
Pa če mogoče veste za kaj bolj "praktičnega" oziroma boljšega.
Lp
igor0203 ::
une bakrene mam jst pa loh rečm da so kr ql zadeva, dobr hladijo. drgač pa razlika je v tem da so uni ta prvi iz aluminija, te ta drugi pa iz bakra... in ker so iz bakra so torej dražji, težji in bolj učinkoviti....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gigabyte 9600 pro, izstisniti čimvečOddelek: Navijanje | 1260 (1149) | SepoX |
» | Hladilnik za mosfeteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1825 (1185) | Jackal |
» | Hlajenje Radeona 9800SE z čem?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1796 (1156) | steev |
» | Thermaltake Giant 3 in Fx 5700 128/2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1208 (1051) | ŽirC |
» | Hladilna rebra za RAMOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1181 (1006) | OwcA |