Forum » Zvok in slika » Zajemanje videa s Pinnacle Studio 9
Zajemanje videa s Pinnacle Studio 9
_jackson_ ::
Moj problem je sledeč. S programom Pinnacle Studio 9 želim zajeti video, posnet z digitalno kamero Sony TRV22E-PAL.
Problem pa se pojavi, ker mi program ne podpira formata PAL ampak samo NTSC (nastavljen po defaultu in se ga ne da spremenit). Program je namreč ameriškega izvora, zato ne podpira evropskega PAL formata-kamera in program se torej ne "razumeta" med sabo. Zanima me, ali obstaja kakršenkoli patch (ali kak drug popravek), ki bi omogočil nastavitev še ostalih formatov (potrebujem samo PAL sistam). Kje bi se to zadevo dalo dobit?
Upam da sem bil dovolj jasen.
Hvala za odgovore!
lp
Problem pa se pojavi, ker mi program ne podpira formata PAL ampak samo NTSC (nastavljen po defaultu in se ga ne da spremenit). Program je namreč ameriškega izvora, zato ne podpira evropskega PAL formata-kamera in program se torej ne "razumeta" med sabo. Zanima me, ali obstaja kakršenkoli patch (ali kak drug popravek), ki bi omogočil nastavitev še ostalih formatov (potrebujem samo PAL sistam). Kje bi se to zadevo dalo dobit?
Upam da sem bil dovolj jasen.
Hvala za odgovore!
lp
marS ::
zamenjaj nekaj.
- al program /lažje/
- al kamero /težje/
ne vem sicer kje si dobil tak pinnacle studio da zajema sam NTSC, zihr ga nisi kupil oz dobil zraven kake kartice, ker če si to kupil tukaj, potem greš lahk zamenjat kjer si kupil, če ti nočejo pa na zvezo potrošnikov.
drgač je pa najlažje da zamenjaš program za zajem, oz. da instaliraš takega ki podpira PAL.
- al program /lažje/
- al kamero /težje/
ne vem sicer kje si dobil tak pinnacle studio da zajema sam NTSC, zihr ga nisi kupil oz dobil zraven kake kartice, ker če si to kupil tukaj, potem greš lahk zamenjat kjer si kupil, če ti nočejo pa na zvezo potrošnikov.
drgač je pa najlažje da zamenjaš program za zajem, oz. da instaliraš takega ki podpira PAL.
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
sinko999 ::
Vzameš naprimer program adobe premiere pa tam zajameš video njemu pa je vseeno ali je pal ali ntsc kar se tudi nastavi v samem programu.
Lp
Lp
Ni? ni ve?no !
boogie ::
Problem je v serijski številki. Če je program kupljen v ZDA ali kje drugje z NTSC sistemom je priložena serijska številka s katero je PAL onemogočen. Pač kontaktiraj pinnacle support in ti bodo z veseljem pomagali. Če ti ni jasno kako, me kontaktiraj pod zasebno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boogie ()
Spock83 ::
Mene tudi zanima kje si dobil Studio 9. Če je piratska verzija verjetno ti zato ne dela Ali pa si kupil kamero v ameriki... samo tam je drugačen standard (NTSC) kot v evropi. Malo verjetno, da je ta program bil kupljen v evropi, še posebej v sloveniji. Če si ga res tukaj kupil, potem te je en pošteno nategnil (na suho).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zajemanje videaOddelek: Zvok in slika | 1891 (1713) | Yossarian |
» | Firewire kabelOddelek: Zvok in slika | 1201 (1012) | CaqKa |
» | kvalitetni video po prenosu iz dv kamere ?Oddelek: Zvok in slika | 1267 (1121) | SasoS |
» | DVD - WS in FSOddelek: Zvok in slika | 1407 (1296) | Stepni Volk |
» | Digitalna videokamera Panasonic PV-GS200 da ali ne? Kaj svetujete?Oddelek: Kaj kupiti | 1523 (1393) | Caligula |