Forum » Pomoč in nasveti » noce nalozit XPjev!!!!
noce nalozit XPjev!!!!
Flamer ::
Sestrična ima naslednji računalnik:
P3 1300Mhz
MSI MS-6337LE5
256MB SDR RAM
GF 2MX400
KO hočem installat windows XP, mi po tem ko zloada driverje in pritisnem enter za začetek namestitve začne pregledovat disk, in tam se ustavi. Čakal sem celo uro, in nazadnje izklopil PC. A se komu sanja zakaj to? Disk namreč dela OK, ker sme potem poskusil nanj namestiti Xpje na drugem PCju, in je namestitev potekala BP.
P3 1300Mhz
MSI MS-6337LE5
256MB SDR RAM
GF 2MX400
KO hočem installat windows XP, mi po tem ko zloada driverje in pritisnem enter za začetek namestitve začne pregledovat disk, in tam se ustavi. Čakal sem celo uro, in nazadnje izklopil PC. A se komu sanja zakaj to? Disk namreč dela OK, ker sme potem poskusil nanj namestiti Xpje na drugem PCju, in je namestitev potekala BP.
- spremenil: Flamer ()
Daedalus ::
Testiraj RAM z memtest86...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
warp ::
Jst sm meu podobn problem, stem da sm meu AMD Thunderbirda (1000MHz) in ABIT KT7E plato in mi isto ni hotl Xpjev nalozit. Pol sm pa BIOS upgradu in je sla zadeva normalno skos. Pol sm meu pa probleme s spili, k mi je pr vsakm spilu kr resetiral PC, tko da sm pol degrediru bios na t'starga in pol je delal vse, XPji in spili!
LP Warp
LP Warp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Racunalnik zablokira pri igricahOddelek: Pomoč in nasveti | 1012 (954) | DarwiN |
» | Vista in repair funkcija??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1321 (1172) | SkIDiver |
» | Kaj je narobe z grafično?!?!?!?! HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1330 (1198) | dmalis |
» | Bojim se svojaga PC-ja!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1685 (1050) | BigWhale |
» | Plosca s podporo procesorjem AMD z 100Mhz FSBOddelek: Strojna oprema | 751 (657) | ONYXman |