Forum » Programska oprema » Težave z Outlookovo datoteko - pst?
Težave z Outlookovo datoteko - pst?
cheguera ::
Bom poskusil še enkrat, tokrat z vprašanjem. Mogoč mi bo pa le kdo odgovoril.
Iz Microsoft Outlooka 2000 sem (predno sem formatiral C disk) izvozil na drugo particijo D pst datoteko (stiki, e mail...). Ko sem spet naložil XP in isti Outlook, sem skušal uvoziti pst datoteko (Outlook- datoteka-uvoz-uvoz iz drugega programa ali datoteke-datoteke osebnih map ...), pa NE GRE. Poskusil sem tudi: datoteka-datoteka osebnih map ..., pa ne gre). Tudi kopiral sem pst datoteko v Outlook, pa nisem mogel odpreti.
Asus
2, 4 GHz
Windows XP (SP-2)
MS Office 2000 (SP-3)
Mi lahko prosim kdo pomaga?!
Hvala in LP
Jože
Lep pozdrav!
Avtor
Iz Microsoft Outlooka 2000 sem (predno sem formatiral C disk) izvozil na drugo particijo D pst datoteko (stiki, e mail...). Ko sem spet naložil XP in isti Outlook, sem skušal uvoziti pst datoteko (Outlook- datoteka-uvoz-uvoz iz drugega programa ali datoteke-datoteke osebnih map ...), pa NE GRE. Poskusil sem tudi: datoteka-datoteka osebnih map ..., pa ne gre). Tudi kopiral sem pst datoteko v Outlook, pa nisem mogel odpreti.
Asus
2, 4 GHz
Windows XP (SP-2)
MS Office 2000 (SP-3)
Mi lahko prosim kdo pomaga?!
Hvala in LP
Jože
Lep pozdrav!
Avtor
Lep pozdrav!
lopov ::
Zal ti ne znam pomagati, bi pa odgovor tudi mene zanimal.
Drugace pa samo postopek, kako jaz to naredim.
Originalno *.pst datoteko najprej podvojim --> ustvarim novo (tipa Office2000/XP), jo dodam in nato skopiram vse stvari iz originala. Na ta nacin sicer podvojim podatke, a sem v primeru neuspesnega uvoza originala se vedno uspel uvoziti kopijo. Zakaj se to dogaja mi ni jasno.
Drugace pa samo postopek, kako jaz to naredim.
Originalno *.pst datoteko najprej podvojim --> ustvarim novo (tipa Office2000/XP), jo dodam in nato skopiram vse stvari iz originala. Na ta nacin sicer podvojim podatke, a sem v primeru neuspesnega uvoza originala se vedno uspel uvoziti kopijo. Zakaj se to dogaja mi ni jasno.
BigWhale ::
Ce se prav spomnim, lahko tam, ko dodajas nov mailbox oziroma novega userja, mu kar poves kje ima .pst datoteko...
Ne rabis nic importat/exportat
Ne rabis nic importat/exportat
Ziga Dolhar ::
Seveda.
File -> Open -> Outlook data file
File -> Data file management.
File -> Open -> Outlook data file
File -> Data file management.
https://dolhar.si/
lopov ::
Ce sem prav razumel primer (ki se je pripetil tudi meni), potem zeli cheguera povedati, da datoteko ima, a je Outlook ne sprejme -- enostavno zavraca, da ni pravi format ... Najde nek izgovor da ne gre in pika.
Jaz sem posusil oboje -- tako kopiranje kot import in mi ni uspelo. Zgodilo se mi je ze veckrat, zato zdaj naredim kompletno nov fajl in vanj skopiram vsebino originala (naslove kot csv). Ce ne gre z originalom, gre pa s to "kopijo".
Tako ali tako imam na sistemskem disku le najnujnese od profila, vse datoteke ala mailbox imam na drugem disku/particiji.
Jaz sem posusil oboje -- tako kopiranje kot import in mi ni uspelo. Zgodilo se mi je ze veckrat, zato zdaj naredim kompletno nov fajl in vanj skopiram vsebino originala (naslove kot csv). Ce ne gre z originalom, gre pa s to "kopijo".
Tako ali tako imam na sistemskem disku le najnujnese od profila, vse datoteke ala mailbox imam na drugem disku/particiji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba Thunderbird v OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 2026 (1264) | markhenry |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5001 (4613) | krneki0001 |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2587 (2339) | chrush |
» | Outlook 2003 .pst 2Gb meja preseženaOddelek: Pomoč in nasveti | 1808 (1555) | McMallar |
» | Microsoft Outlook- kje so vse shranjene datoteke?!Oddelek: Programska oprema | 2837 (2707) | smrekca |