Forum » Igre » Pomoč pri obračanju igre Hidden & Dangerous 2 ...
Pomoč pri obračanju igre Hidden & Dangerous 2 ...
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Dr X ::
Pozdravljeni!
Mogoce mi boste znal pomagat, premaknt se naprej v igri (Hidden and Dangerous 2)
Sm tuki.
Kle bi mogu enmu oficirju dat ene paprirje (sm v nekem gradu) in potem poiskat svojega agenta, to je zatem ko greš po neki dolgi dolini in ukradeš papirje in kamion. Problem je ker kamor kol hočem me ubijejo, kje je ta oficir.
Evo kle je se nacrt.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Mogoce mi boste znal pomagat, premaknt se naprej v igri (Hidden and Dangerous 2)
Sm tuki.
Kle bi mogu enmu oficirju dat ene paprirje (sm v nekem gradu) in potem poiskat svojega agenta, to je zatem ko greš po neki dolgi dolini in ukradeš papirje in kamion. Problem je ker kamor kol hočem me ubijejo, kje je ta oficir.
Evo kle je se nacrt.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
strelajasna ::
zdravo.
vem da obujam staro temo, sam imam majhen problemček. zaradi dolgčasa sem si z neta pobral to igrico. in me je navdušila 100%. sedaj sem se pa znašel v slepi ulici. namreč...sem tik pred gradom, v uni misiji, kjer moraš ukrasti kamion, papirje in obleko. papirje sem našel, sedaj pa želim vzeti obleko od voznika, pa je ne morem oz. ne znam. mi lahko kdo pove, kaj naj naredim, da bom lahko nadaljeval igrico, ker mi jo je res škoda pustit nedokončano, ker je dobra.
Hvala za pomoč.
vem da obujam staro temo, sam imam majhen problemček. zaradi dolgčasa sem si z neta pobral to igrico. in me je navdušila 100%. sedaj sem se pa znašel v slepi ulici. namreč...sem tik pred gradom, v uni misiji, kjer moraš ukrasti kamion, papirje in obleko. papirje sem našel, sedaj pa želim vzeti obleko od voznika, pa je ne morem oz. ne znam. mi lahko kdo pove, kaj naj naredim, da bom lahko nadaljeval igrico, ker mi jo je res škoda pustit nedokončano, ker je dobra.
Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Server 2008 R2Oddelek: Operacijski sistemi | 1535 (973) | slitkx |
» | NFS Underground DriftOddelek: Igre | 1209 (1023) | Rippy |
» | Težave z IE...Oddelek: Pomoč in nasveti | 779 (686) | pviran3 |
» | interaktiven zemljevid v FlashuOddelek: Izdelava spletišč | 1556 (1299) | Dr X |
» | statični IPOddelek: Omrežja in internet | 6137 (5279) | Bakunin |