Forum » Strojna oprema » LITEON DVD recorder
LITEON DVD recorder
ceboy ::
Pozdravljeni vsi,
pregledeujem tale forum pa ne najdem nič kar bi me zanimal glede DVD recorderja Liteon 5001. Če ga kdo ima in ima z njim kaj izkušenj predvem glede nadgraditve (firmware) ali skritih kod, naj prosim kaj objavi.
Sam imam trenutno Firmeare ver. 1141 s krekom za macrovizijo in regijo free. Na uradnih straneh sem našel najnovejši firmware, nikjer pa ni nič napisano, kaj sploh nudi. Kakšna je razlika po nadgraditvi. Me ma da bi probal ampak mi ni za popravljat nekaj kar dela, če ne vem kaj bom dobil.
Lep pozdrav vsem.
pregledeujem tale forum pa ne najdem nič kar bi me zanimal glede DVD recorderja Liteon 5001. Če ga kdo ima in ima z njim kaj izkušenj predvem glede nadgraditve (firmware) ali skritih kod, naj prosim kaj objavi.
Sam imam trenutno Firmeare ver. 1141 s krekom za macrovizijo in regijo free. Na uradnih straneh sem našel najnovejši firmware, nikjer pa ni nič napisano, kaj sploh nudi. Kakšna je razlika po nadgraditvi. Me ma da bi probal ampak mi ni za popravljat nekaj kar dela, če ne vem kaj bom dobil.
Lep pozdrav vsem.
- premaknil iz Zvok in slika: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Evertone predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 14154 (5466) | Jedi Master Yoda |
» | Kateri brezžični router kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7964 (5835) | OmegaBlue |
» | Problem z ruterjem Linksys WRT54GOddelek: Pomoč in nasveti | 1336 (1067) | jan01 |
» | [divxvid] JVC PredvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3076 (2367) | Caniggia |
» | Creative PC-dvdOddelek: Strojna oprema | 897 (850) | All |