Forum » Programska oprema » IE 6.0 - javljanje napake
IE 6.0 - javljanje napake
pjotr13 ::
Ko želim z IE 6.0 odpreti katerokoli stran s forumom, mi takoj javi napako :" iInternet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience...." in gumba "send error report" ali "don't send".
PC sem si ravno na novo postavil, v orodjih sem brskal za kakšnimi posebnimi nastavitvami, pa ne najdem nič pametnega.
Z Mozillo strani dela OK, ampak mi pa javlja napako ko hočem uporabljani "klik". Besedilo napake: "klik.nlb.si has recived an incorrect or unespected message. Error Code : -12227 "
ideje?
PC sem si ravno na novo postavil, v orodjih sem brskal za kakšnimi posebnimi nastavitvami, pa ne najdem nič pametnega.
Z Mozillo strani dela OK, ampak mi pa javlja napako ko hočem uporabljani "klik". Besedilo napake: "klik.nlb.si has recived an incorrect or unespected message. Error Code : -12227 "
ideje?
lp, Pjotr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem dostopoati do določene spletne strani?!Oddelek: Omrežja in internet | 2873 (2219) | SeMiNeSanja |
» | Težave z grafično kartico pri igranju igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1411 (999) | sela123 |
» | Za glodanje: nek čuden virus ie/mirc virusOddelek: Omrežja in internet | 3397 (2508) | Predator |
» | Internet Explorer 6 - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (1205) | PlayTheGame |
» | Internet Explorer - dobil bom živčni zlom!!!Oddelek: Programska oprema | 1380 (1108) | Maxtor |