Forum » Kaj kupiti » Azijske dežele, cene, koliko?
Azijske dežele, cene, koliko?
Tac20 ::
Imam možnost nakupa komponent, ker gre znanec na tajsko, npr. disk in ram, pa me zanima če mogoče kdo ve, koliko so v povprečju, če sploh so nižje cene, in če se splača...
mrbungle ::
Po mojem se ne splača. Klo sem bil pred dvema letoma tam, so bile cene malenkost nižje. Ne vem pa kako je glede vračila davka. Pa treba bi bilo pogledat v bolj ne turističnih koncih, mogoče je tam ceneje. Drugače je pa lahk problem z garancijo, zato se vseeno bolj splača it v Avstrijo ali Italijo, pa tudi pri nas cene lepo padajo.
LP, Miha
LP, Miha
nodrim ::
po mojih podatkih se najbolj splača kupit kake USB mp3 playerje in iPode če se bo kdo namenil kupit kaj takega, se priporočam
Caligula ::
Tajci majo take gasgets poceni. Kot ti je rekel Nodrim. Pa se kak mobitel mogoce pa tak crap.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potovanje v New YorkOddelek: Loža | 7709 (3273) | buttcrack |
» | SO d.o.oOddelek: Kaj kupiti | 5701 (4648) | trzenje |
» | Nakup nove grafične kartice... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4192 (3286) | Caligula |
» | Naročanje iz ZDA po netu (1700+ T-bred)Oddelek: Kaj kupiti | 4095 (3630) | Tarzan |
» | Pocenitev ze prihaja - se zdruzimo??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5049 (3547) | OZZY |