Forum » Pomoč in nasveti » VobSub!?!?
VobSub!?!?
naty_88 ::
Imam vprašanje?!?! Ker imam na novo naložen računalnik, sem si tud mogla na novo naložit vse programe, ki jih uporabljam! Zdaj me pa zanima kako pri VobSubu naredim da mi bo prikazovalo podnapise preko njega (zelena puščica)...kaj točno moram nastavit!?!? Da mora bit ime podnapisa enako poimenovano kot film, to mi je jasno, ampak mi vseeno ne prikazuje?!!? Kaj je narobe!?!?!?
HVALA ŽE VNAPREJ!
HVALA ŽE VNAPREJ!
Življenje je lepo, zato izkoristi vsak dan, ki je nova priložnost!
harvey ::
Morda klik z desno mišjo na zeleno puščico in potem kljukica SHOW subtitles. Možno je lahko tudi, da je bil tisti podnapis, ki si ga testirala okvarjen. Da ti avtomatsko sam zazna je res najbolje imeti tak sistem: film.avi, film.sub
Yossarian ::
Se bom kar navezal na to temo. Podnapise si včasih zapečem v film. Pri tem uporabljam filter Vobsub, vendar sem ugotovil, da so podnapisi malo prenizko. Kako jih naj dvignem za kakšen centimeter?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Yossarian ::
Ima mogoče vsaj kdo kakšen link?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
bastadu ::
Ima kdo kakšno rešitev, kako z VobSub-om predvajati zunanje srt/sub podnapise z mkv datoteko, ki ima druge podnapise že embedane?
ender ::
Ročno jih naložiš v VSFiltru (desni klik na zeleno puščico, DirectVobSub, Open).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
bastadu ::
Ima kdo mogoče kakšno rešitev za uporabo WMP+VobSub v Win7_x64 pri predvajanju MKV datotek? Namreč pri predvajanju MKV filmov mi nikakor noče zagnati DirectVobSub-a, pri AVI datotekah pa zažene normalno ... Kakšen predlog?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Media Player 11 in PodnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 2007 (1974) | #000000 |
» | Subtitle Workshop, včasih oz. večinoma ko odprem napaka.Oddelek: Programska oprema | 1158 (1099) | GaS |
» | Problem z BsPlayerjem!Oddelek: Programska oprema | 1595 (1298) | bastadu |
» | Kako gledati .mpg file in imeti podnapiseOddelek: Pomoč in nasveti | 1203 (1091) | para! |
» | Divx Podnapise ProsimOddelek: Pomoč in nasveti | 1262 (999) | zile |