Forum » Omrežja in internet » Ne gre pingat ko vzpostavim povezavo za inet
Ne gre pingat ko vzpostavim povezavo za inet
weishaupt ::
Problem je sledeči en kolega ima 2 pc-ja
Na enem xp-je na drugem win ME.
Na tistem ki ima xp-ja ima dve mrežni (eno integrirano in eno navadno realtek), račulnika ima povezana z crossover kablom. Računalnika se lahko med sabo normalno pingata, dokler prvi ne vzpostavi povezave za ADSL.
Potem tisti pc ki ima naložen winME ne more pingat(ne dela mreža) pc winXP, winXP pc pa lahko pinga pc win ME!.
Kaj bi lahko bilo narobe da ko vzpostavi povezavo, da ne drugem pc-ju ne gre mreža?
Lep pozdrav!
Na enem xp-je na drugem win ME.
Na tistem ki ima xp-ja ima dve mrežni (eno integrirano in eno navadno realtek), račulnika ima povezana z crossover kablom. Računalnika se lahko med sabo normalno pingata, dokler prvi ne vzpostavi povezave za ADSL.
Potem tisti pc ki ima naložen winME ne more pingat(ne dela mreža) pc winXP, winXP pc pa lahko pinga pc win ME!.
Kaj bi lahko bilo narobe da ko vzpostavi povezavo, da ne drugem pc-ju ne gre mreža?
Lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gigabit switch+mrezne, hitrost pa le 100kbpsOddelek: Omrežja in internet | 1635 (1461) | SasoS |
» | Vse dela, razen interneta :(Oddelek: Omrežja in internet | 1063 (910) | antonija |
» | Aktivnost povezave ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1394 (1257) | V-i-p |
» | Internet connection sharingOddelek: Omrežja in internet | 1846 (1348) | Quickbeam |
» | brezvezen problem (WinME)Oddelek: Programska oprema | 1083 (874) | cyber |