Forum » Omrežja in internet » -- pomoč, Panorama view --
-- pomoč, Panorama view --
whatson ::
Pozdravljeni...
En panoramski posnetek bi rad objavil na internetu... primer poglejte tukajle
mi kdo priproča kakšno skripto, ali kaj podobnega kako bi se lotil izdelave te strani...
btw... panoramski posnetek mam že narejen... hočem ga le prenesti na net...
tnx
En panoramski posnetek bi rad objavil na internetu... primer poglejte tukajle
mi kdo priproča kakšno skripto, ali kaj podobnega kako bi se lotil izdelave te strani...
btw... panoramski posnetek mam že narejen... hočem ga le prenesti na net...
tnx
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
- spremenil: whatson ()
whatson ::
Elemen_t:
pred nedavnim sem kupil digitalca Canon Digital Ixus 300...
ima to opicijo za delanje panoram...
slike poslikaš s panorama funkcijo (na displayu se ti naredi tak okvir za primerjanje slike s sliko,... ), potem jih pa s posebnim programom (PhotoStitch) "zlepiš" skupaj... oz.. jih program kar sam zlepi...
čist simple zadeva tudi jaz sem si to čisto drugače predstavljal, preden sem dobil tega digitalca.
pred nedavnim sem kupil digitalca Canon Digital Ixus 300...
ima to opicijo za delanje panoram...
slike poslikaš s panorama funkcijo (na displayu se ti naredi tak okvir za primerjanje slike s sliko,... ), potem jih pa s posebnim programom (PhotoStitch) "zlepiš" skupaj... oz.. jih program kar sam zlepi...
čist simple zadeva tudi jaz sem si to čisto drugače predstavljal, preden sem dobil tega digitalca.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
JanezH ::
Tudi jaz bi pri sebi rad naredil en panoramski pregled na spletni strani. Zgornji link od Misaka žal ne dela več. Pozna kdo kak vredu software ali pa tutorial?
hvala
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ROM za Xperia Mini?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1139 (657) | primoz_b89 |
» | panoramski posnetek z nikonOddelek: Zvok in slika | 898 (794) | jonynho |
» | Fotoaparat za Panoramsko slikoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1276 (1101) | swamigi |
» | Canon razvil tipalo s 120 megapiksliOddelek: Novice / Ostale najave | 7745 (6611) | GeRo |
» | Največja slika na svetu panorama BudimpešteOddelek: Novice / Ostale najave | 8667 (7192) | Golden eye |