Forum » Programska oprema » ISO file - Kako zapect na CD
ISO file - Kako zapect na CD
krucymucy ::
Z neta pobran RH linux je v formatu *.iso!
Kako zdaj to zapect na CD?
Hvala vsem ze vnaprej!
Kako zdaj to zapect na CD?
Hvala vsem ze vnaprej!
frudi ::
.iso fajle bi moral znat zapečt praktično vsak program za peko. nero, easy cd creator, winoncd... uporabi tistega, ki ga pač redno uporabljaš. nekje v menijih najdi opcijo 'burn image' al kaj podobnega.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
lordgreg ::
tudi NERO, čeprav z končnico nrg prepozna iso fajle (preverjeno na ver 4.0 in 5.0>!). tudi sam sem si v nerotu posnel img fajl redhat 7.1 in ne boš verjel... DELA ;)
roscha ::
Čist enostavno. Odpreš Nero-ta. Ko reče New compilation rečeš cancel. Greš File-> Burn Image. Ko ti ponudi fajle z končnico *.nrg izbereš opcijo *.*. Odpreš *.iso fajl. Na vprašanje pri:Foreign image settings nastaviš (če ni default) naslednje. Data mode 1, Block size 2048, Image header 0, Image trailer 0, vsi check boxi NISO obkljukani. That's it. Enjoy!
lp!
lp!
dizel ::
Aha, še mene neki zanima, če se da na Nero-tu tud image fajle s končnico *.bin na ta način zakurt.
lordgreg ::
dizel: če je to res iso file, potem ni problema. nero ima pač po privzetem naštelane iso fajle kot nrg (njihova zadeva), samo spremeni lepo ko odpiraš fajl da ne bo *.nrg ampak *.*, potem poišči file.. zadeva rešena
frudi ::
dizel, baje da zna nero tud .bin fajle zapečt. tak sem slišal, ampak sam še nisem sprobal, ker .bin fajle pečem s cdrwin.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako posneti BIN & CUE datotek ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4712 (4018) | shemenko |
» | ISO datotekaOddelek: Programska oprema | 1499 (1397) | darkolord |
» | Image če imaš na voljo samo *.BIN datoteko, brez *.cueOddelek: Programska oprema | 2199 (2032) | Venturer |
» | .iso - s katerim programomOddelek: Pomoč in nasveti | 1055 (960) | Ribicija |
» | x.bin -> x.neki uporabneha :)Oddelek: Programska oprema | 1287 (1172) | frudi |