Forum » Hlajenje in modifikacije » OBLOGE ZA UTIŠANJE Be-Quiet
OBLOGE ZA UTIŠANJE Be-Quiet
vitabella ::
hočem izredno tih računalnik..oz. kolikor se pač da...
imam 3 ZALMAN ZM-F2 92mm SILENT ventilatorčke.... in ohišje cheftec midi DX
zanima me če je boljše če utišam z utiševalcem ohišja :OBLOGE ZA UTIŠANJE Be-Quiet Chieftec Mid...
je imel kdo izkušnje s tem?
ali je boljše da si kupšim silikonske vmesnike za ventilatorčke? ki pa morajo biti kompatibilni z Zelmanovimi ??
imam 3 ZALMAN ZM-F2 92mm SILENT ventilatorčke.... in ohišje cheftec midi DX
zanima me če je boljše če utišam z utiševalcem ohišja :OBLOGE ZA UTIŠANJE Be-Quiet Chieftec Mid...
je imel kdo izkušnje s tem?
ali je boljše da si kupšim silikonske vmesnike za ventilatorčke? ki pa morajo biti kompatibilni z Zelmanovimi ??
ola
QuickShot ::
Pri kvalitetnem ohišje skoraj ne boš opazil razlike, če pa imaš ceneno pločevinasto ohišje, bodo obloge obtežile stranice in zmanjšale vibracije, tako da bo občutno tišje.
DimmniBurek ::
Namesto da daš tolko dnarja, se lahk sam kej spomneš, recimo kkšno zelo gosto peno ali pa kšno gumo
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko dobim za moj PCOddelek: Kaj kupiti | 1131 (871) | Veron |
» | računalnik nenormalno glasenOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1750 (1359) | vitabella |
» | Danes sestavljam novi computer...Oddelek: Strojna oprema | 1740 (1054) | antonija |
» | zvocna izolacija ohisjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1948 (1648) | overman |
» | Cooler - tih in ucinkovit?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1731 (1401) | žvau |