Forum » Operacijski sistemi » Konfiguracija za ClarkConnect Home 2.2
Konfiguracija za ClarkConnect Home 2.2
shock ::
Pozdravljeni,
rad bi izvedel kakšna naj bi bila minimalna potrebna strojna konfiguracija za CC Home 2.2, kajti meni dela zelo počasi in vseh 128 MB rama je zasedenih. Namreč zanima me če je dovolj, da samo dodam dodatnih 128 MB rama ali pa kaj drugega?
Moj PC: P200 MMx, 128 MB rama in itak ostalo nima dost vpliva
rad bi izvedel kakšna naj bi bila minimalna potrebna strojna konfiguracija za CC Home 2.2, kajti meni dela zelo počasi in vseh 128 MB rama je zasedenih. Namreč zanima me če je dovolj, da samo dodam dodatnih 128 MB rama ali pa kaj drugega?
Moj PC: P200 MMx, 128 MB rama in itak ostalo nima dost vpliva
jurre ::
ram je normalno stalno zaseden, ker se vecina stvari ki jih rabi skopira v ram, jaz imam 3x128MB rama na celeronu 633 pa je stalno zasedenih 99% rama
jurre ::
mislim da se ne da, da je OS namerno tako narejen da deluje hitreje ker ima pac vse v ramu..
@ljash ::
aja ok, jst sm pa mislu da mi mldonkey 99% zasede ram...
sm se že ustrašu, da je sam pr men tko ;>
sm se že ustrašu, da je sam pr men tko ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je mogoče simulirati ram (prepričati program da ga maš več)?Oddelek: Strojna oprema | 4503 (3757) | roli |
» | Forcanje, da PC uporablja RAM namesto pagefile.sysOddelek: Operacijski sistemi | 2193 (1817) | Microsoft |
» | kako optimizirati winxp pro za 512+ rama?Oddelek: Operacijski sistemi | 1394 (1193) | bastadu |
» | Server na ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1251 (901) | paper |
» | Je moj novi računalnik dobro optimiziran?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1523 (1183) | Dzos2 |