Forum » Kaj kupiti » TV ekran 55 s cimvec za cimmanj.
TV ekran 55 s cimvec za cimmanj.
Caligula ::
Je kje kaka huda akcija?
Tam do 50 jurjev pa manj bi rad dal. Sem razturil svojega pa bi rabil drugega.
Pred casom so meli v Hertlauerju TV s 55 cm ekranom za 19.000 SIT
Verjetno nimajo vec.
Skratka kaj se kaj splaca kupit tam do kakih 50 jurjev. Ker tam za 55 jurjev se dobi marsikaj-tudi Grundige, Aiwe, Philpse,.. stereo pa me zanima, ce je se kaj cenejsega vredno ogleda.
Tam do 50 jurjev pa manj bi rad dal. Sem razturil svojega pa bi rabil drugega.
Pred casom so meli v Hertlauerju TV s 55 cm ekranom za 19.000 SIT
Verjetno nimajo vec.
Skratka kaj se kaj splaca kupit tam do kakih 50 jurjev. Ker tam za 55 jurjev se dobi marsikaj-tudi Grundige, Aiwe, Philpse,.. stereo pa me zanima, ce je se kaj cenejsega vredno ogleda.
ČIP 008 ::
Caligula poceni nakup televizije ti nebo predstavljal večjega problema, kajti klasični TV se počasi seli v kontejnerje namesto njega pa prihaja LCD ter PLAZMA. Pa veliko sreče pri nakupu.
Spajky ::
55cm TV je v resnici 51cm /že nekaj let podobno kot pri monitorjih/
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Magician ::
Jaz prodajam TV 55 cm, raven ekran, SHNEIDER SPORTLINE.
Nabavu sem ga pred 1 tedon pa ne paše na pohištvo tako, da ga zato prodajam. Redna cena v stacunah se giblje okoli 57.000 jaz ti ga dam za 50.000.
OGLAS
Nabavu sem ga pred 1 tedon pa ne paše na pohištvo tako, da ga zato prodajam. Redna cena v stacunah se giblje okoli 57.000 jaz ti ga dam za 50.000.
OGLAS
Caligula ::
H mojemu pohistvu ta oblika tudi ne pase najbolj. Pa za tak denar se ze dobi Aiwa z Trinitron ekranom.
Mah bo treba res pot pod noge vzet pa prelazit spet cel BTC,..
Mah bo treba res pot pod noge vzet pa prelazit spet cel BTC,..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kotni stenski nosilec za LCD TVOddelek: Loža | 3931 (2793) | ibro46 |
» | Kateri TV 55 cmOddelek: Kaj kupiti | 1658 (1382) | AngelOfDeath |
» | Tv za okoli 100kOddelek: Kaj kupiti | 1530 (1395) | glinik |
⊘ | Se pripogneš, ATI te pa nategne (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5117 (3562) | Caligula |
» | 50Hz ali 100Hz, to je sedaj vprašanjeOddelek: Kaj kupiti | 2872 (2501) | pia_luigi |