Forum » Omrežja in internet » problem sygate firewall
problem sygate firewall
N-E-O ::
Včeraj sem si inštaliral na sistem sygate firewall in mam problem, da mi vsakih cca 10 min javi tole sporočilo:
An application named NT Kernel & System (file name ntoskrnl.exe) has been blocked from accessing the network.
do not show this window again - to potem obkljukam, a mi okno zopet prikaže čez določen čas..
Kaj je vzrok težave?? Ali priporočate kakšen boljši firewall?? čaf
An application named NT Kernel & System (file name ntoskrnl.exe) has been blocked from accessing the network.
do not show this window again - to potem obkljukam, a mi okno zopet prikaže čez določen čas..
Kaj je vzrok težave?? Ali priporočate kakšen boljši firewall?? čaf
Follow the white rabbit.
Doman ::
N-E-O ::
ne, to itaq vem, da napiše... tu pač daš dovoljenje, da lahko programi dostopajo do interneta...
gre za neki drugega!
gre za neki drugega!
Follow the white rabbit.
VidKo ::
Meni ze z novo verzijo Sygate to tudi dogaja. Sem poskusil ponovno instalirat, pa nic. Okno se se vedno pojavlja, navkljub odkljukanemu okencu.
Lp, VidKo
Lp, VidKo
iration ::
Na tej strani daj ntoskrnl.exe v search za več informacij.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prosim za pomoč- kako odpraviti tole napako...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3934 (3443) | Mavrik |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5057 (4392) | BB4l |
» | sygate firewall:kaj je datoteka ntoskrnl ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 705 (656) | Matey_kp |
» | Racunalnik ne vidi vec particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1433 (1279) | Kunte |
» | win 2000 pomoc nujno!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 878 (796) | Mr.B |