Forum » Omrežja in internet » Pevezava Linux in Dreambox?
Pevezava Linux in Dreambox?
ratto ::
CIAO!
Zaradi moje slabe razgledanosti v Linux-su sem naletel na težavo?
Ne znam povezat PC z instaliranim Linux-som in Dreambox(na katerem tudi teče Linux)
Oba sta med samo vovezana z switcherjem na katerem je tudi modem (adsl in PC z XP-ji).
Povezava z XP in dreambox deluje brez problemov, pa tudi drem dela na internetu brez problema, seveda preko XP-jev.
Prosim za pomoč kako bi v to mrežo priključil še PC z LINUX-OM Mandrake verzija.
HVALA!
Zaradi moje slabe razgledanosti v Linux-su sem naletel na težavo?
Ne znam povezat PC z instaliranim Linux-som in Dreambox(na katerem tudi teče Linux)
Oba sta med samo vovezana z switcherjem na katerem je tudi modem (adsl in PC z XP-ji).
Povezava z XP in dreambox deluje brez problemov, pa tudi drem dela na internetu brez problema, seveda preko XP-jev.
Prosim za pomoč kako bi v to mrežo priključil še PC z LINUX-OM Mandrake verzija.
HVALA!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
sidney ::
ftp klient: odklofaj IP , user in pass od dreama, in obvezno mor met crosover kabel
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
OmegaBlue ::
Dreambox uporablja čisto preprosti FTP prenos, samo najdi kak ftp klient.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | backup fotografij na mobiteluOddelek: Pomoč in nasveti | 1805 (1492) | A_A |
» | TotalTV in neuporaben set-top boxOddelek: Loža | 7304 (3298) | Scorpia |
» | Microsoft razkril nekoliko več o "Live Drive"Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5545 (4155) | CaqKa |
» | Smart ftpOddelek: Omrežja in internet | 1082 (1035) | Hammer123 |
» | PROFTPD ????????Oddelek: Programska oprema | 939 (883) | Preseren |