Forum » Omrežja in internet » Smart ftp
Smart ftp
Dzonson ::
tako kot vecina FTP clientov ima tudi tale zelo dobra navodila za uporabo. zacnes pa lahko TUKAJ
Hammer123 ::
Vem, sem našel čez nekaj sekund!
Se opravičujem!
Še vedno pa ne razumem: Je to mišljeno, da se uporabi ftp prostor na tvojem disku? Ali je to mišljeno samo kot pripomoček če imaš najet prostor nekje drugje?
Se opravičujem!
Še vedno pa ne razumem: Je to mišljeno, da se uporabi ftp prostor na tvojem disku? Ali je to mišljeno samo kot pripomoček če imaš najet prostor nekje drugje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hammer123 ()
A obstajajo še druge šanse, poleg te, da si sam postavljaš kakšen linux server? Pa da ne plačuješ(sem škrt ).
Lp!
Lp!
Dzonson ::
ne razumem vec kaj sploh zelis. bodi dober pa malo bolj podrobno obrazlozi kaj dejansko bi sploh rad naredil; se naucil kako uporabljat ftp klienta (SmartFTP v tvojem primeru) ali zelis imet postavljen svoj ftp streznik
Pardon, zdaj ko berem poste vidim kako zmedeno sem pisal.
Rad bi imel ftp, ki bi bil velik od 100Mb pa naprej. Bistvo Smart FTP-ja sem dojel šele potem ko sem odprl temo.
Katere možnosti so, da imam ftp podoben mojim željam?
Rad bi imel ftp, ki bi bil velik od 100Mb pa naprej. Bistvo Smart FTP-ja sem dojel šele potem ko sem odprl temo.
Katere možnosti so, da imam ftp podoben mojim željam?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | php spletno stran na internetOddelek: Izdelava spletišč | 1358 (1139) | HardFu |
» | StrežnikOddelek: Izdelava spletišč | 1327 (981) | the_game |
» | Ali je možno uploadat preko kakšnega programa?Oddelek: Programska oprema | 952 (811) | lukanium |
» | FTP upload brez inštalacijeOddelek: Programska oprema | 2051 (1892) | gumby |
» | FTP programOddelek: Programska oprema | 1279 (1139) | Poldi112 |