» »

Backup file

Backup file

mezzene ::

Pozdravljeni ,vem da je bilo veliko rečenega glede backupa toda tega kaj bi si rad jaz naredil še nisem zasledil.
Rad bi si naredil backup paticije C na drugo paticijo ,paticija C je velika 12Gb zato nebi rad dajel cele zadeve na CD ker bi mi požrlo 18 CD .Rad bi si lepo naredo backup na drugi paticiji ,ki bi bilo najbolje da bi bila samostojna ,recimo imam C,D,E , in sedaj bi rad naredil backup na sveži paticiji F ki bi služila samo temu .
Zanima pa me sledeče:
-kako si naredim boottable CD in, kako potem celo zadevo zaženem iz nule če se mi sistem zruši
-kateri program bi uporabo (probal sem z nerotom ne gre ,gre samo na CD ) ,imam pa tudi norton ghoust in System Mechanic 5 Professional ,lahko pa uporabim tudi druge programe .
-in prosil bi tudi za navodila ,ker še tega nikoli nisem delal

Upam da bom dobil kakšen koristen odgovor in da bom zadevo izpeljal do konca , da se bom končno lahko počutil res varnega .

Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem ,

Lep pozdrav Mezzene
  • spremenil: mezzene ()

Hammer ::

Caligula ::

Powerquest drive image 7 je se malenkost bolj pripraven od True image.
Vsaj meni. Pa se kompresijo ima dobro. Recimo, ce mas zasedenih 7 giga na Cju mas pol na Dju manj kot 4 giga velik popoln image Cja..

mezzene ::

Se že vleče Powerquest drive image 7 in me zanima koliko je velik? Moj je 396 Mb in me zanima če je pravi ,in če si lahko potem sliko zapišem na drugo paticijo in potem bootam in mi pokaže paticije in si izberem tisto na kateri je slika ,ali si morem dat vse na CD ,kar tudi ni tako strašno če praviš da ti skrči za 30-40%
Hvala za odgovore ,že komaj čakam da naredim imagine:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

.msi....kako v drugo mapo?

Oddelek: Programska oprema
9882 (786) joze67
»

disk in vedno znova podrta particija

Oddelek: Operacijski sistemi
6879 (790) svecka
»