Forum » Izdelava spletišč » InnerHTML
InnerHTML
Spc ::
Iščem eno lahko rešitev za InnerHTML (onmouseover display text)
Primer:
Ko greste preko < in > znakov se pojavi text v Status Baru.
Primer:
Ko greste preko < in > znakov se pojavi text v Status Baru.
tec ::
Tole je javascript
tole pa dodas na linke
prostor, kjer hoces da se prikaze tekst, pa das
Delujoc primer si lahko pogledas na tej strani
dodano:
ok..neki cudnega se dogaja....a sem kej narobe tagiral...al je tole kaksen bug na forumu? Anybody
tnx
se 1x dodano:
Hmmm..cudno, sedaj je pa ok..uglavnem...nekje se je zalomilo in forum ni uposteval st.koda html ... poleg tega pa mi je premaknilo link cist nekam na vrh...v en cist tretji stavek. Po popravku....kjer nisem popravil nic...sam pregledal in se 1x poslal...je blo ok.
<!-- start [ prikaz teksta pri slikah ] --> <script language="JavaScript" type="text/JavaScript"> var ver = navigator.appVersion; var dom = document.getElementById ? 1 : 0; var ie5 = (ver.indexOf("MSIE 5") > -1 && dom) ? 1 : 0; var n = (document.layers); var ie = (document.all); var besedilo = new Array(5); besedilo[0]="Stranski del knjižnice"; besedilo[1]="Spomenik pred knjižnico"; besedilo[2]="Vhod v knjižnico"; besedilo[3]="Pogled na zvonik iz vhoda"; besedilo[4]="Pogled na celotno knjižnico iz parka"; function show_text(L,idx) { if(n){ obg = document.layers[L]; }else{ if (ie){ obg=document.all[L]; }else{ obg=document.getElementById(L); } } if (obg) obg.innerHTML=besedilo[idx]; } function hide_text(L) { if(n){ obg = document.layers[L]; }else{ if (ie){ obg=document.all[L]; }else{ obg=document.getElementById(L); } } if (obg) obg.innerHTML=' '; } </script> <!-- end [ prikaz teksta pri slikah ] -->
tole pa dodas na linke
onmouseover="show_text('slika','0')" onmouseout="hide_text('slika')" onmouseover="show_text('slika','1')" onmouseout="hide_text('slika')"
prostor, kjer hoces da se prikaze tekst, pa das
<div id="slika"></div>
Delujoc primer si lahko pogledas na tej strani
dodano:
ok..neki cudnega se dogaja....a sem kej narobe tagiral...al je tole kaksen bug na forumu? Anybody
tnx
se 1x dodano:
Hmmm..cudno, sedaj je pa ok..uglavnem...nekje se je zalomilo in forum ni uposteval st.koda html ... poleg tega pa mi je premaknilo link cist nekam na vrh...v en cist tretji stavek. Po popravku....kjer nisem popravil nic...sam pregledal in se 1x poslal...je blo ok.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tec ()
Spc ::
Nekaj pa mi ne bo jasno..
Zakaj InnerHTML podpirata samo IE in FireFox.. ?
Zakaj ga Mozilla ne podpira firefox pa ga ?
Zakaj InnerHTML podpirata samo IE in FireFox.. ?
Zakaj ga Mozilla ne podpira firefox pa ga ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JavaScript zunaj HTMLOddelek: Izdelava spletišč | 1263 (1161) | *wolf* |
» | Internet strani kot slideshowOddelek: Izdelava spletišč | 2102 (1853) | sverde21 |
» | [JavaScript] display=bolock/noneOddelek: Izdelava spletišč | 1031 (983) | MasterBlaster |
» | [question]neki glede menijaOddelek: Izdelava spletišč | 1597 (1476) | tec |
» | Kako se tole naredi?Oddelek: Izdelava spletišč | 1493 (1193) | njok |