Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica in miska mrzli pri instalaciji Win98SE?
Tipkovnica in miska mrzli pri instalaciji Win98SE?
redT ::
Pozdrav!
Imel sem win200pro pa sem se odlocu za menjavo na prejsnje win98SE zarad pomankanja rama, (sam 64). Vendar je prislo do problema:
Setup za win98 se zazene, pokaze se zaslon instalacije, no in v tem trenutku mi ne delata ne miska ne tipkovnica, in ne morem nadaljevat, ker ne morem niti na OK prtisnt???
Kje je fora???
laptop
Sistem cel.700
Mb 64
dve perticiji, sistemska fat16 in druga podatkovna fat32
hvala LP!
Imel sem win200pro pa sem se odlocu za menjavo na prejsnje win98SE zarad pomankanja rama, (sam 64). Vendar je prislo do problema:
Setup za win98 se zazene, pokaze se zaslon instalacije, no in v tem trenutku mi ne delata ne miska ne tipkovnica, in ne morem nadaljevat, ker ne morem niti na OK prtisnt???
Kje je fora???
laptop
Sistem cel.700
Mb 64
dve perticiji, sistemska fat16 in druga podatkovna fat32
hvala LP!
redT ::
hmmm...nc
naj povem se da je cd Win98Se original in da je bla ze prej izvedena instalacija z njim tako da je tle vse vredi... nekaj drugega se je spremenilo.... v dosu deluje tipkovnica v biosu pa miska tko da ne vem kaj bi blo????
pamagajte...
naj povem se da je cd Win98Se original in da je bla ze prej izvedena instalacija z njim tako da je tle vse vredi... nekaj drugega se je spremenilo.... v dosu deluje tipkovnica v biosu pa miska tko da ne vem kaj bi blo????
pamagajte...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave pri Inštalaciji Win MeOddelek: Pomoč in nasveti | 965 (841) | Lith |
» | Ne morem instalirat Win98 SEOddelek: Operacijski sistemi | 1568 (1363) | Sp|di |
» | boot.iniOddelek: Pomoč in nasveti | 1871 (1665) | Red_Mamba |
» | HARDWERSKA NAPAKA ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (827) | Dusan_HD |
» | 2 op. sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1556 (1422) | Milko |