» »

WMP 10 in kvaliteta slike

WMP 10 in kvaliteta slike

akulp ::

Naložil sem si WMP 10 (win xp) in kljub opozorilom nism vključil System restore (ki bi ga lahko uporabil v primeru ce bi zelel zbrisat WMP 10 iin imeti nazaj 9ko).

Pojavljajo se mi tezave ko gledam live streaming..recimo v mojem primeru bigbrother....slika je preeceeeej slabsa kot pri WMP9....ceprav sem se poigral z nastavitvami ki jih nudi WMP 10 ...nič boljše

Se da se kaj izboljsati..se da na kaksen nacin znebiti 10-ke?

hvala, LP Lukcc
Lukcc

mohha53 ::

To sem ze tolkokrat napisal in celo linke dal, da se mi vec ne da!!
Zato samo takole, poisci si sam: Za dober Multimedia PC potrebujes samo:
-WinAMP za muziko, 2.0 rula, je pa 5.0 tudi dober!
-filmcki se najkbolje igrajo z BSPlayer, rabis pa se Gordian Codec Pack
-za DVD in VCD,.. bos potreboval kak DVD player, npr. PowerDVD
-pa se QuickTime, tega rabis npr. za *.mov filetke
-ce noces peci prevec CDjev, pa so uporabni DAEMON TOOLS

Vse, kar se ostane WMP je internetni radio, jeba!! Bo kar boljsi RealPlayer!">:D

Myk
"Never touch a running system!"

no če ostanem pri mojem primeru...kako naj gledam bigbrother z drugim progicem?..pa WMP 9 je bil men cist OK...brez tezav in ql je delal vse...se drgac ga potrebujem samo za to in pa nekaj TV programov...vse ostalo kar si nastel imam....torej..še vendno rabim pomoč za WMP 10

LP lukcc
Lukcc

ok ja sori..zajebal sem lahko gledam tud recimo za RA...vendar pa slika obcutno slabsa kot pri WMP 9...
Lukcc

RobyRob ::

akulp, moral boš povedati malo več kot "slika je slabša", da ti bomo lahko pomagali.:\ Verjetno je pač ta tvoj posnetek v taki slabi kvaliteti (če ga gledaš prek dial-up povezave, potem definitivno).
Glede deinštalacije, probaj downloadati WMP 9 in ga inštalirati. Mogoče se ne bo delal nič pametnega in bo lepo povozil WMP 10. Prosim poročaj, če je to delovalo.

Da ne bom odpiral nove teme... Zanima me, kaj bi mi svetovali: ali naj inštaliram WMP 10 ali ne?
Trenutno imam WMP 9 in nisem ravno zadovoljen, določene video datoteke predvaja "v počasnem posnetku" (CPU se obremeni 100%). Saj imam BSPlayer, ampak WMP mi je všeč zaradi svoje preprostosti.
Kaj so sploh novosti desetke?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

iz video na DVD in kvaliteta zajema TV tunerjev

Oddelek: Zvok in slika
162504 (2007) zcetrt
»

IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
538443 (7524) HitriPepe
»

Windows Media Player

Oddelek: Programska oprema
142186 (1945) ;-)
»

Kako odstranit Windows Media Player???

Oddelek: Pomoč in nasveti
81104 (1055) neres
»

Windows Media Player 10 & Windows 2003