Forum » Pomoč in nasveti » Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
bbobst ::
Zakaj mi v Mozilli Firefox ne delujejo filmčki ,ki se odprejo v Windows Media Playerju ,ki je vdelan v stran (ne vem kako se točno to imenuje ,ni tisti samostojen WMP).
HyperKiller ::
Si prepričan da je WMP popolnoma "vdelan v stran"?
No nasploh če je to zares WMP je to Microsoftov program. Pravtako Internet Explorer. In vdelani WMP je pomoje bolj opcija kot dejstvo. Vetjetno da je nemogoče , da bi to delovalo kje drugje kot vi IE -ju.
p.s.: takšne zadeve naj bi bile možne pri Ms Win Longhorn. to da so programi bolj povezani med sabo.(deljenje podatkov)
Ampak samo če re se razvialci zmenijo z Microsoftom.
!!!Možno je da se popolnoma motim, naj me kdo potrdi/popravi)!!!
No nasploh če je to zares WMP je to Microsoftov program. Pravtako Internet Explorer. In vdelani WMP je pomoje bolj opcija kot dejstvo. Vetjetno da je nemogoče , da bi to delovalo kje drugje kot vi IE -ju.
p.s.: takšne zadeve naj bi bile možne pri Ms Win Longhorn. to da so programi bolj povezani med sabo.(deljenje podatkov)
Ampak samo če re se razvialci zmenijo z Microsoftom.
!!!Možno je da se popolnoma motim, naj me kdo potrdi/popravi)!!!
Pri Microsoftu uspešno izrezujejo varnostne luknje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna stran s pregledom prostega programjaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6486 (3483) | Jst |
» | Glasba "trokira - cuka:)" v VistiOddelek: Pomoč in nasveti | 1212 (1037) | koli99 |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8456 (7537) | HitriPepe |
» | Spor o Windows Media PlayerjuOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3066 (2999) | Pithlit |
» | Windows Media Player 9 FinalOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4533 (4533) | Paramedic |