Forum » Pomoč in nasveti » blue screen +resetiranje pcja samo od sebe
blue screen +resetiranje pcja samo od sebe
Grizi ::
Zadeva je taka...
v Win XP mi je hodil zlo dolg casa, zato sm se odlocu da particijo formatiram in dam gor na novo. Se zmerej mi vse skup melje, preden pridem u winse, drug problem pa je, da ko instaliram MB driverje in praw da je treba pc resetirat, mi za cca 1s prikaze blue screen, potem pa se pc sam od sebe resetira... Drugac pa je to 2 let str pc in ze zadnje 1/2 leta hod v winse precej pocas. Zadeva ma vse onboard razen mrezno pa graficno...
Ma kdo kaksno idejo?
10x
lp
Grizi
v Win XP mi je hodil zlo dolg casa, zato sm se odlocu da particijo formatiram in dam gor na novo. Se zmerej mi vse skup melje, preden pridem u winse, drug problem pa je, da ko instaliram MB driverje in praw da je treba pc resetirat, mi za cca 1s prikaze blue screen, potem pa se pc sam od sebe resetira... Drugac pa je to 2 let str pc in ze zadnje 1/2 leta hod v winse precej pocas. Zadeva ma vse onboard razen mrezno pa graficno...
Ma kdo kaksno idejo?
10x
lp
Grizi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ssd se noče formatiratiOddelek: Strojna oprema | 1067 (989) | GTX970 |
» | Linux - potrata casa?Oddelek: Operacijski sistemi | 1387 (1163) | Raw |
» | Geforce 4 mx 440 8x AGP nview problemOddelek: Zvok in slika | 1472 (1322) | Valentin |
» | tečen problem pri ugašanju XP-jevOddelek: Operacijski sistemi | 1190 (942) | teac |
» | windows XP cdkey? ga lahko najdeš v windowsih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1383 (1000) | andrej |