Forum » Programska oprema » PROBLEMI Z ID3-tag v NEROTU
PROBLEMI Z ID3-tag v NEROTU
DJdeyco ::
Pozdravljeni!
Imam Nero 6.3.1.12 bundlled verzijo! No problem je ko posnamem Avdio cd in potem hočem narediti cd cover! Že prej ko mečem muzike v tisti blesavi prostor mi kar po svoje napiše ime izvajalca ina naslova pesmi, tako da moram vse ročno popravljat, kjub temu da mam zapisane vse id3tage v Winampu! Na starejših verzijah nerota nisem mel nikoli takih problemov! Verjetno je težava v tem, da ne zna brati id3tagov al kaj? Obstaja kaki biljši program za te zadeve?
Hvala za odgovore!
Imam Nero 6.3.1.12 bundlled verzijo! No problem je ko posnamem Avdio cd in potem hočem narediti cd cover! Že prej ko mečem muzike v tisti blesavi prostor mi kar po svoje napiše ime izvajalca ina naslova pesmi, tako da moram vse ročno popravljat, kjub temu da mam zapisane vse id3tage v Winampu! Na starejših verzijah nerota nisem mel nikoli takih problemov! Verjetno je težava v tem, da ne zna brati id3tagov al kaj? Obstaja kaki biljši program za te zadeve?
Hvala za odgovore!
mater me jebe
boych ::
Če maš porihtano ID3v1 in ID3v2 tag, bi ti tudi nero moral vredu izpisati cover!
Meni ga vsaj...
Meni ga vsaj...
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | avtoradio ne bere čšž ; kako zapečti ČŠŽ --> CSZ (da ne bi vsake pesmi popravljal)Oddelek: Na cesti | 1895 (1642) | Klemenn |
» | Kateri program za urejanje ID3 tag?Oddelek: Zvok in slika | 2261 (2051) | pivmik |
» | Arhiviranje mp3 fileov na CD z zaporednimi številkamiOddelek: Programska oprema | 1832 (1559) | valterz |
» | Nero - prosim pomočOddelek: Programska oprema | 1060 (982) | Maxtor |
» | Rabim program, ki bi mi iz ID preimenoval ime MP3-jaOddelek: Programska oprema | 1410 (1240) | BaRtMaN |