Forum » Pomoč in nasveti » težave pri zagonu igerc
težave pri zagonu igerc
homesucker ::
imam AMD Athlon xp 1700+, 512 ddr 400 mhh, matsonic ms8137c, sapphire radeon 9600xt 256mb,
imam težave pri igranju iger in sicer če imam resolucijo namizja nastavljeno na 1024*768 in bilokatero igrico na 800*600 mi pri zagonu igrice ekran parkrat zabliska in mi igrico minimira v opravno vrstico!
poizkusil sem z nadgradnjo driverjev za grafično kartico, z nastavitvijo osveževanja, in load optimal bios, toda nič ni pomagalo!
zaradi tega sem kupil novo grafičnop kartico, ker sem mislil da mi je tastara šla fuč a ni bilo tako!
če ima kdo kakšno idejo naj mi jo prosim sporoči!
Hvala LP
imam težave pri igranju iger in sicer če imam resolucijo namizja nastavljeno na 1024*768 in bilokatero igrico na 800*600 mi pri zagonu igrice ekran parkrat zabliska in mi igrico minimira v opravno vrstico!
poizkusil sem z nadgradnjo driverjev za grafično kartico, z nastavitvijo osveževanja, in load optimal bios, toda nič ni pomagalo!
zaradi tega sem kupil novo grafičnop kartico, ker sem mislil da mi je tastara šla fuč a ni bilo tako!
če ima kdo kakšno idejo naj mi jo prosim sporoči!
Hvala LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PSP - pomočOddelek: Konzole | 4056 (1508) | hojnikb |
» | GTA5! "Malo para, malo muzike" ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10167 (7410) | m0LN4r |
» | PSPOddelek: Kaj kupiti | 1750 (1075) | Danivanwolf |
» | Pomoč pri hpOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (1106) | Zheegec |
» | winfast geforce 6600gt agpOddelek: Strojna oprema | 887 (733) | matusk |