Forum » Kaj kupiti » nov abak
nov abak
stoki ::
Zdravo
Moj velki bruder se je odlocu, da rabi nov racunalnik. Js sm dubu to cast da ga sestavim skupaj. Torej odlocu sm se za athlon sistem in vecino stvari sem ze premislil - nimam ideje edino za plato. Kaksno plato naj dam mozici noter, ko pa samo brska po neti, pise v exceli in gleda filme. Zdej se obrnem na vas, ker ne sledim vec mocno komponentam. Torej s priporocili na dan.
LP
Moj velki bruder se je odlocu, da rabi nov racunalnik. Js sm dubu to cast da ga sestavim skupaj. Torej odlocu sm se za athlon sistem in vecino stvari sem ze premislil - nimam ideje edino za plato. Kaksno plato naj dam mozici noter, ko pa samo brska po neti, pise v exceli in gleda filme. Zdej se obrnem na vas, ker ne sledim vec mocno komponentam. Torej s priporocili na dan.
LP
jest10 ::
Če ne bo ravno pretirano navijau potem asrock k7vt4a+(10500 v jae), drugače pa asrock k7v88 za 14jurjeu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Albatron KX18DS pro 2 nforce2 vs ASrockOddelek: Strojna oprema | 1142 (1051) | jest10 |
» | nov PC - nakup komponentOddelek: Kaj kupiti | 1519 (1248) | jest10 |
» | Duron 1800 ali Sampron 2200+ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4215 (3543) | kixs |
» | ASRock dobi nagrado od IntelaOddelek: Novice / Matične plošče | 4776 (3127) | Šimpanz |
» | Matična za Barton procesorOddelek: Kaj kupiti | 1985 (1808) | ghaefb |